Egyéb kategória

5 kínos baki, ami tönkreteheti a lánybúcsút

Csak csajok, pezsgő, tiara és cuki ajándékok. A lánybúcsú hatalmas buli – elvileg. De sajnos a valóságban nem minden úgy alakul, ahogy a filmekben, pontosan ezért nagyon vigyázzatok, hogy a következő 5 baki ne tegye tönkre a menyasszony utolsó szinglibuliját!
vous - 2015.11.16.
5 kínos baki, ami tönkreteheti a lánybúcsút

Egy lánybúcsú megszervezése nem egyszerű feladat. Le kell foglalni a helyszínt, a vendégeket meg kell hívni, a menüt ki kell találni, nem is beszélve a programokról – mindezt úgy, hogy a menyasszony élete egyik legjobb buliját élje át. Most összegyűjtöttem 5 bakit, ami tönkreteheti az egészet. Ezeket próbáljátok meg elkerülni!

A vendéglista

Nagyon figyeljetek oda, kiket hívtok meg a bulira. Inkább egyeztessetek a menyasszonnyal, mert nagyon kínos, ha kihagyjátok a kedvenc unokatesóját, vagy ha meghívjátok a gimis ősellenségét.

Sablonos programok

Ha azt mondják, lánybúcsú, akkor a legtöbb embernek egy csapat egyenpólós, limuzinból kiintegető, pezsgőző lány jut az eszébe, akik épp egy szórakozóhelyre tartanak, ahol a menyasszonyt egy cuki vetkőzős pasi várja. Oké, lehet, hogy valakinek ez a tökéletes buli, de inkább formáljátok az egészet az ara képére. Legyetek kreatívak!

Forrás:
Giphy.com

Semmi Facebook

Ami Vegasban történik, az Vegasban is marad. A mondás itt tényleg életbe lép, hiszen itt aztán készülhetnek cikis képek. Nem lenne túl jó, ha az esküvőn minden vendég ezeken csámcsogna…

Na, és most mit csináljunk?

Tervezzetek el minden egyes apró részletet! Persze, az nem gond, ha spontán ötletek jönnek, de nagyon kínos, ha nem tudjátok, mihez kezdjetek a lánybúcsún. Legyen rengeteg programterv a fejetekben, hogy bármikor fel tudjátok dobni a bulit!

Forrás:
weddingsbyelvira.com/ Elvira Kaviste

Barátnők vs. rokonok

Valószínűleg a menyasszony lesz az egyetlen ember, aki mindenkit ismer majd a bulin. Figyeljetek oda arra, hogy azokat ültessétek egy asztalhoz, akik ismerik egymást és tudnak beszélgetni, azonban a csoportos programoknál bátran keverjétek az embereket, hogy összeszokjon a csapat.

Ajánlott cikkek