Egyéb kategória

Ezt a 4 dolgot tegyétek meg fél órával a munkakezdés előtt!

Én, ha tehetem, igyekszem a valós munkaidőm előtt bemenni kicsivel, hogy ne kelljen rögtön a mélyvízbe ugranom, hanem kicsit ráhangolódjak, belezökkenjek a munkába. Millió okot tudok mondani nektek, hogy miért menjetek be kicsivel előbb dolgozni, és mit csináljatok addig, amíg el nem kezdődik a hajtás!
vous - 2015.11.16.
Ezt a 4 dolgot tegyétek meg fél órával a munkakezdés előtt!

Kávézzatok, relaxáljatok!

Nem muszáj pont kávét innotok, de szánjatok magatokra időt! Akár egy 10 perces reggeli tornával, akár egy teával a kedvenc bögrétekből, reggelivel, vagy a hírek átböngészésével. Amíg nem üt az óra, addig azt csináltok, ami jólesik, ne féljetek kényeztetni magatokat! Utána újult erővel vetitek majd bele magatokat a munkába!

Állítsatok fel egy sorrendet!

Forrás:
pixabay

Higgyétek el, ha tudjátok, hogy milyen feladataitok vannak aznapra, és felállítotok egy sorrendet, sokkal könnyebben végeztek a feladatokkal, mintha csak úgy céltalanul belevágnátok. Így nem lesz kapkodás a vége, és nem fogtok az utolsó pillanatban rájönni, hogy egy fontos feladatot kihagytatok. Ez egyenes út a túlórához, kell az nektek?

„Mit akarok elérni a nap végére?”

Ma kicsit lazább napot szeretnétek, vagy hamarabb el kell jönnötök a munkahelyetekről? Akkor ehhez igazítsátok a napotokat. Sokkal jobb, ha időnként alkudoztok magatokkal: ma könnyedebb feladatokra koncentráltok, mert nem sikerült eleget aludnotok, de holnap sokkal többet hoztok ki magatokból.

Hallgassatok zenét!

Mert a zene jó hatással van a szervezetetekre, így jó, ha munka előttre is összeállítotok egy melankolikus playlistet a relaxáláshoz, és egy munkára ösztönző, ritmikusabb zenelista is legyen a tarsolyotokban!

Ti hogyan készültök a munkára?

Ajánlott cikkek