Egyéb kategória

Horoszkópotok elárulja, melyik hangulatjel illik hozzátok a legjobban

Ti elgondolkoztatok már azon, hogy vajon melyik hangulatjel az, ami a legjobban leírhatja a személyiségeteket? Úgy tűnik, elég a csillagjegyünk ahhoz, hogy ezt megtudjuk!
vous - 2015.11.09.
Horoszkópotok elárulja, melyik hangulatjel illik hozzátok a legjobban

Imádom az emojikat, minden mondatomban benne van legalább három, általában nevetős fej. Sokszor gondolkodtam már el rajta, hogy vajon van-e jelentése annak, milyen hangulatjeleket használunk. A Popsugar pedig a segítségemre sietett ennek a nagy problémának a megoldásában, ugyanis szerintük a horoszkópunk alapján van olyan hangulatjel, ami illik a csillagjegyünkhöz.

A következő képet Nupur Bhardwaj kártyajós készítette, amin megmutatja, hogy melyik emoji illik a legjobban a csillagjegyekhez. Én Skorpió vagyok, szóval a napszemcsis fazon illik hozzám a leginkább. Kicsit, bevallom, csalódtam, nem is használom túl sokszor ezt a hangulatjelet, még a gyakran használtakban sincs benne

Na és hozzátok melyik szmájli illik a csillagok szerint?

Forrás:
WordPress/Nups ~ The Tarot Power
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.