Egyéb kategória

Változik a Tinder, több szerelmet ígérnek a felhasználóknak

Ki ne ismerné, ki ne használná utolsó mentsvárként, ki ne reménykedne abban, hogy talán a Tinder meghozza neki a szerelmet? Most úgy tűnik végre tényleg így lesz.
vous - 2015.11.05.
Változik a Tinder, több szerelmet ígérnek a felhasználóknak

Nem baj az, ha valaki kipróbálja, megismer embereket, sőt, olyanról is hallottunk már, hogy valakik itt jöttek össze. Minden közösségi felületen vannak idegesítő szokások. Van, aki túl sokat posztol Facebookra, és vannak, akik csak a szexért regisztrálnak a Tinderre. Mindenesetre azoknak, akik lázasan keresik a szerelmet, van egy jó hírem: újít a Tinder.

Elfogytak a felhasználók, nem tudunk kit jobbra vagy balra húzni, sok a random match és kevés a normális? Ennek most nagyon tűnik, hogy egy életre vége szakad. A Tinder bejelentette, hogy változtatnak az algoritmuson, méghozzá olyan mértékben, hogy 30%-kal nő majd a lehetőségünk a matchekre.

A Tinder atyja, Sean Rad elmondta, több változást is fogunk tapasztalni a párkereső applikáció használata közben. Ebből az egyik legfontosabb, hogy habár több személyt fog ajánlani a Tinder, mégis az egymáshoz közelebb álló embereket fogja feldobni a másiknak.

Egy felmérés szerint a felhasználók legfőbb vágya az alkalmazással kapcsolatban mindössze annyi volt, hogy komolyabb kapcsolatot szeretnének felhasználó és felhasználó között. A megkérdezettek 80%-a hosszú távú kapcsolatot keres.

Szerintem sokan vagyunk, akik nem rajonganak az online társkeresésért és nem látják örömüket abban, hogy esténként a Tinderen lógjunk. Képek alapján ítélni nem túl szerencsés. Hiába lesz 30%-kal több esélyünk arra, hogy értelmes pasit találjunk magunknak, ha a sors úgy akarja, még a legjobb pasit is a rossz irányba fogjuk húzni.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek