Egyéb kategória

Ezekkel helyettesítsétek a kávét és az energiaitalt!

Sokan egész nap zombiban nyomnák, ha nem innák meg a reggeli koffeinadagjukat, legyen az kávé vagy energiaital. Ez könnyen függőséggé válhat és rengeteg egészségkárosító hatása is lehet. Legyetek egy kicsit egészségtudatosabbak és helyettesítsétek ezeket természetes ételekkel, italokkal.
vous - 2015.11.04.
Ezekkel helyettesítsétek a kávét és az energiaitalt!

Sajnos magamon tanultam meg, milyen káros, ha literszám töltöm magamba a kávét és az energiaitalt, főleg egyszerre a kettőt. Ezért muszáj volt keresnem helyettük valami mást, amitől nem szédülök és nem leszek rosszul a buszon, de azért mégis megadja a kellő löketet. Elhoztam nektek azokat az italokat, amiket már én is kipróbáltam, és garantálni tudom, hogy ugyanazt a hatást érhetitek el velük, mint a kávéval vagy az energiaitalokkal. Illetve, nem! Hiszen ezek az italok amellett, hogy ugyanazt tudják, mint a kávé, sok más jótékony hatással is bírnak!

Zöld tea

Ez talán a legjobb kávéhelyettesítő ital, ami létezik. Van benne ugyan koffein, antioxidáns-tartalma miatt mégis nagyon egészséges. Naponta többször is fogyaszthatjátok. Bár ha nyugodt éjszakát szeretnétek, este 6 után már ezt is mellőzzétek.

Édesgyökértea

Forrás:
pexels.com

Energiaital helyett a legjobb megoldás. Amellett, hogy nagyon finom, remek élénkítőszer, számos más tulajdonsága mellett gyulladáscsökkentő és mellékvese-tisztító is.

Búzafűlé

Bár az íze miatt elég megosztó, a zöld teához hasonlóan rengeteg jó tulajdonsága van. A legfőbb az energetizáló és frissítő hatása. Emellett méregtelenít és erősíti az immunrendszert.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!