Egyéb kategória

Ezzel ünneplik az angolok II. Erzsébet 90. születésnapját

Különleges évnek néz elébe Anglia, imádott királynőjük ugyanis jövőre ünnepli 90. születésnapját. Sokféleképpen lehetne ezt ünnepelni és valószínűleg fogják is, de a legizgalmasabbnak az Erzsébet királynő ruháit bemutató kiállítás tűnik – pláne női szemmel.

vous - 2015.10.30.
Ezzel ünneplik az angolok II. Erzsébet 90. születésnapját

A királynőről szóló eddigi legnagyobb kiállítására készül Anglia és vele együtt II. Erzsébet is. Jövőre az uralkodó 90. születésnapja alkalmából a kíváncsi szemek megtekinthetik a színesebbnél színesebb királynői kosztümöket. A 150 kiállított darab mellett megtekinthetőek lesznek Erzsébet kedvenc kalapjai, ékszerei és táskái is, továbbá az 1947-ben viselt esküvői, valamint egykor viselt koronázási ruhája is.

Ha mutatnom kéne egy képet őfelsége egyik kedvenc ruhájáról, az emberek azonnal tudnák, kihez tartozik – ebben rejlik az ő személyes stílusának az ereje.

– nyilatkozta Stewart Parvin, a királynő egyik kedvenc tervezője. Mi pedig pontosan a színesebbnél színesebb, ikonikus szettjei miatt imádjuk őt!

Nézzétek meg, melyek azok az árnyalatok, amikbe szívesen bújik a britek kedvence

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!