Egyéb kategória

Felejtsétek el a feketét! Egyetlen szín kell a sminketekbe, amivel igazán divatosak lehettek

Idén a fekete sminket istenítjük, elsősorban az egyszerű szemkihúzást, de persze a füstös sem megy ki a divatból. Mivel eléggé markáns külsőt kölcsönöz, néha jó lágyabbra venni a figurát. Ehhez a legjobb, ha a szürkét és annak árnyalatait választjuk. Mutatom, hogyan!

vous - 2015.10.26.
Felejtsétek el a feketét! Egyetlen szín kell a sminketekbe, amivel igazán divatosak lehettek

A szürke minden, csak nem unalmas

Személy szerint imádom a szürke színt, elsősorban a világos árnyalatát. Ruhában és sminkben egyaránt. Letisztultnak, elegánsnak tartom, és úgy veszem észre, mindenkinek jól áll. A fekete helyett azért választom sokszor szívesebben a sminkelés során, mert ugyanúgy megadja a szem kontúrját, csak nem csinál olyan szúrós tekintetet. Hozzáteszem, a feketének is van helye, de nem mindig van rá szükség.

Forrás:
Hámori Zsófia

Kísérletezzetek!

Kísérletezni jó, új hatásokat érhetünk el vele. Világos bőrűeknek kifejezetten ajánlott, kellemesebb lesz a végeredmény. Porcelán bőrön a szürke hathat feketének is, mert a feketével a smink úgymond leugrik az arcról. A szürkét választhatjátok matt és fényes szemfestékként is. Mindkettő divat, sőt! Az a divat, amit szívesen viselünk, nem?

Elő a fémes, metálos szürkével!

Hétköznapra egy középárnyalatú matt szürkével kellemesen körbeárnyalhatjátok a szemeteket, hétvégén pedig jöhetnek akár a fémes, metál ragyogású festékek. Ezzel kicsit futurisztikus külsőt adhattok magatoknak, ami egyben igencsak szexi is. Arra ügyeljetek, ha az utóbbit választjátok, társítsátok matt szürkével is, főleg a mélyítőívben és a pillatövekben!

Nézzétek meg Zsófin, milyen szuperül mutat ez a szín! Ugye, hogy a szürke az új fekete?

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Ha kedvet kaptatok, fessetek vele bátran, hiszen az önmegvalósítás az, ami igazán sikkes!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.