Egyéb kategória

Felejtsétek el a feketét! Egyetlen szín kell a sminketekbe, amivel igazán divatosak lehettek

Idén a fekete sminket istenítjük, elsősorban az egyszerű szemkihúzást, de persze a füstös sem megy ki a divatból. Mivel eléggé markáns külsőt kölcsönöz, néha jó lágyabbra venni a figurát. Ehhez a legjobb, ha a szürkét és annak árnyalatait választjuk. Mutatom, hogyan!

vous - 2015.10.26.
Felejtsétek el a feketét! Egyetlen szín kell a sminketekbe, amivel igazán divatosak lehettek

A szürke minden, csak nem unalmas

Személy szerint imádom a szürke színt, elsősorban a világos árnyalatát. Ruhában és sminkben egyaránt. Letisztultnak, elegánsnak tartom, és úgy veszem észre, mindenkinek jól áll. A fekete helyett azért választom sokszor szívesebben a sminkelés során, mert ugyanúgy megadja a szem kontúrját, csak nem csinál olyan szúrós tekintetet. Hozzáteszem, a feketének is van helye, de nem mindig van rá szükség.

Forrás:
Hámori Zsófia

Kísérletezzetek!

Kísérletezni jó, új hatásokat érhetünk el vele. Világos bőrűeknek kifejezetten ajánlott, kellemesebb lesz a végeredmény. Porcelán bőrön a szürke hathat feketének is, mert a feketével a smink úgymond leugrik az arcról. A szürkét választhatjátok matt és fényes szemfestékként is. Mindkettő divat, sőt! Az a divat, amit szívesen viselünk, nem?

Elő a fémes, metálos szürkével!

Hétköznapra egy középárnyalatú matt szürkével kellemesen körbeárnyalhatjátok a szemeteket, hétvégén pedig jöhetnek akár a fémes, metál ragyogású festékek. Ezzel kicsit futurisztikus külsőt adhattok magatoknak, ami egyben igencsak szexi is. Arra ügyeljetek, ha az utóbbit választjátok, társítsátok matt szürkével is, főleg a mélyítőívben és a pillatövekben!

Nézzétek meg Zsófin, milyen szuperül mutat ez a szín! Ugye, hogy a szürke az új fekete?

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Forrás:
Hámori Zsófia

Ha kedvet kaptatok, fessetek vele bátran, hiszen az önmegvalósítás az, ami igazán sikkes!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.