Egyéb kategória

Gesztesi Károly nyílt levelet írt: visszavonul

Egy időre búcsút vesz a nyilvánosságtól Gesztesi Károly. A színész fél évre alkotói szabadságra megy.
vous - 2015.10.26.
Gesztesi Károly nyílt levelet írt: visszavonul

Gesztesi Károly nyílt levelét a sajtóhoz és a barátaihoz a Kiskegyed jelentette meg. A közleményben a színész azt írja, most egy időre eltűnik a nyilvánosság elől.

(…) fél évre alkotói szabadságra vonulok. Az egészségi állapotom is ezt kívánja, mivel az elmúlt években túlhajtottam magam. Mindenben a maximumot szeretem nyújtani, de az ember szervezete időnként azt mondja, hogy elég volt. Ha nem figyelsz arra, hogy a tested jeleket küld, akkor egy nálad erősebb betegség fog leállítani. Ezzel a kollégáim és barátaim is tisztában vannak.

– írja Gesztesi, aki azt is hozzátette a levélben, egészségi állapota romlott az elmúlt időben, így a munkát és a sajtót is kizárja egy időre.

Külföldön megszokott dolog, hogy egy színész két munka között elvonul feltöltődni, akár egy teljes évre is. Magyarországon a végletekig hajtjuk magunkat, nehogy ‘elfelejtsenek’.

„A körülményeim és a vállalkozásaim azonban szerencsére megengedik, hogy egy időre „alkotói szabadságra menjek” és visszavonuljak a színpad és a rivalda fényeitől. Bízva abban, hogy azok az emberek, akik eddig szerettek, fél év múlva is kíváncsiak az alakításaimra és a filmjeimre” – áll a színész közleményében, aki az elkövetkező fél évben nem kíván interjút adni és semmilyen módon kommunikálni a sajtóval.

Ajánlott cikkek