Egyéb kategória

Ilyenek a modellekre tervezett ruhák hétköznapi lányokon

Mindig rizikós online ruhát vásárolni, tudjuk, miért. Ha mégsem tudnátok, miről beszélek, a következő sztorik és képek kapcsán biztosan megértitek majd. Hol volt, hol nem volt, volt pár lány, akinek megtetszett néhány ruha a neten...
vous - 2015.10.26.
Ilyenek a modellekre tervezett ruhák hétköznapi lányokon

Kinéztek maguknak gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruhákat. Addig-addig nézték, míg teljesen beleszerettek, megrendelték hát. Milyen szép is lett volna, ha a ruha pontosan úgy áll a lányokon, mint a modellen a képeken. Azonban ezek nem tündérmesék. Kezdjük egy nem is olyan rég történt esettel. Egy lány megrendelte ezt a fekete csodaruhát, majd csodálkozott, hogy nem lett benne szexi.

Íme, az áhított fekete ruha

Igen, pontosan úgy van, ahogy gondoljátok!

Ehhez a ruhához mérnöki pontosságú bombatest szükséges és hatalmas önbizalom. Persze, tagadhatatlan, hogy a kép manipulálva van, pontosan azért, hogy mi leesett állal bámuljunk magunk elé és reménykedjünk, hogy rajtunk is így fog állni. Hát nem fog!

Íme, a lány a ruhában

Ám nemcsak ez a lány járta meg az internetes vásárlással, íme, még néhány elrettentő darab:

Just another terrible disaster www.internationalownership.com

Posted by International Ownership on Monday, July 14, 2014

Shocking! www.internationalownership.com

Posted by International Ownership on Monday, July 21, 2014

Ezekért az eredményekért persze nem szabad egyedül a netes áruházakat okolni. Nekünk is tisztában kell lennünk a saját adottságainkkal és azzal, mi áll jól rajtunk. Ennek tudatában pedig néha inkább hagynunk kell, hogy a ruhák tovább porosodjanak a (virtuális) polcokon.

Ajánlott cikkek