Egyéb kategória

5 felejthetetlen idézet a Született feleségektől

Szerintem nincs lány, aki legalább egyszer ne látta volna a teljes sorozatot. Én mindennap megnézek egy részt, általában sminkelés közben. Mondanom sem kell, kívülről tudom, ki, mit, mikor és hogyan mondott. Most pedig a kedvenc idézeteimet nektek is elhoztam.

vous - 2015.10.25.
5 felejthetetlen idézet a Született feleségektől

Míg én virulok, addig a környezetemben lévő embereket kikészítem vele, de nincs mit tenni, imádom Gabrielle humorát, Lynette bölcsességét, Susan hóbortosságát, és Bree hűvös eleganciájával is könnyen azonosulok. Mindegyik karakterben megtalálhatóak a nők legjobb és kevésbé szeretett tulajdonságai. Talán éppen ezért szeretjük őket annyira.

Összegyűjtöttem a feleségek mondatait, amiket sosem fogunk elfelejteni!

Mikor szeretünk valakit, akit hosszú éveken át szerettünk, úgy ellustulunk, azt gondoljuk, a másik úgyis tudja. Úgyhogy nem mondjuk annyiszor, nem mutatjuk annyira. De mikor tudjuk, hogy elveszítjük, hiába mondanánk, nem lesz, aki hallja.

– Lynette

Minden jól nevelt nő leplezi az érzéseit. Ez igen hasznos, különösen a férfiakkal szemben. Ha egy férfi tudja, hogy mit érzel, hatalma van feletted.

– Bree

Olyan pasi kell nekem, aki robban, ha azt hiszi, hogy elveszíthet.

– Gabrielle

A szex olyan, mint a tenisz, ha gyöngébb ellenféllel játszol, rosszabbul megy.

– Edie

Edie 17:45-re ígérte magát, ami azt jelenti, hogy a mellei 17:30-ra érkeznek – tehát én becélzom az öt órát.

– Susan

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.