Egyéb kategória

5 felejthetetlen idézet a Született feleségektől

Szerintem nincs lány, aki legalább egyszer ne látta volna a teljes sorozatot. Én mindennap megnézek egy részt, általában sminkelés közben. Mondanom sem kell, kívülről tudom, ki, mit, mikor és hogyan mondott. Most pedig a kedvenc idézeteimet nektek is elhoztam.

vous - 2015.10.25.
5 felejthetetlen idézet a Született feleségektől

Míg én virulok, addig a környezetemben lévő embereket kikészítem vele, de nincs mit tenni, imádom Gabrielle humorát, Lynette bölcsességét, Susan hóbortosságát, és Bree hűvös eleganciájával is könnyen azonosulok. Mindegyik karakterben megtalálhatóak a nők legjobb és kevésbé szeretett tulajdonságai. Talán éppen ezért szeretjük őket annyira.

Összegyűjtöttem a feleségek mondatait, amiket sosem fogunk elfelejteni!

Mikor szeretünk valakit, akit hosszú éveken át szerettünk, úgy ellustulunk, azt gondoljuk, a másik úgyis tudja. Úgyhogy nem mondjuk annyiszor, nem mutatjuk annyira. De mikor tudjuk, hogy elveszítjük, hiába mondanánk, nem lesz, aki hallja.

– Lynette

Minden jól nevelt nő leplezi az érzéseit. Ez igen hasznos, különösen a férfiakkal szemben. Ha egy férfi tudja, hogy mit érzel, hatalma van feletted.

– Bree

Olyan pasi kell nekem, aki robban, ha azt hiszi, hogy elveszíthet.

– Gabrielle

A szex olyan, mint a tenisz, ha gyöngébb ellenféllel játszol, rosszabbul megy.

– Edie

Edie 17:45-re ígérte magát, ami azt jelenti, hogy a mellei 17:30-ra érkeznek – tehát én becélzom az öt órát.

– Susan

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.