Egyéb kategória

Nagyon sokat elárul rólatok, hogy milyen az arcotok

Egyáltalán nem vagyunk egyformák. Míg valakinek szögletes arca van, a másiknak kerek. Van, akinek szőke a haja, míg másnak barna. De miről is árulkodhat az arcunk? Most megtudhatjátok!
vous - 2015.10.26.
Nagyon sokat elárul rólatok, hogy milyen az arcotok

Vastag ajkak

A vastagabb ajak egyértelműen azt jelenti, hogy jó emberi tulajdonságokkal bírtok. Peteéréskor az ajkaink, ha csak alig észrevehetően is, de megduzzadnak, amit a pasik igencsak szeretnek és vonzónak találnak. Ezek az emberek nagyon fantáziadúsak és érzelemmel teliek.

Szögletes arc

A szögletes arcú emberek nagyon magabiztosak. Ez az arc – magas homlokkal, nagy szemöldökívvel, valamint magas arc- és álkapocscsonnttal – a tesztoszteron hormon miatt válik ilyenné. Ezek az emberek sokkal magabiztosabbak, határozottabbak és keményebbek.

Széles homlok

A széles homlok egyet jelent azzal, hogy okosnak gondolnak az emberek. A homlok formája, a szélessége és a kontúrja mind sokat elárul. Így a széles homlok eszességet takar, míg a magas homlok azt, hogy jó barát vagy.

Forrás:
giphy.com

Szögletes szemöldök

Itt természetesen a szemöldök ívéről van szó, ami a szögletes esetben egyértelműen érzékenységet sugall. Míg a szép, íves szemöldök a kreativitást jelenti, az egyenes magabiztosságot és erős akaratot takar.

Kerek arc

A kerek arcú, szögletes arccsontú és éles állú emberekről lerí, hogy elég jó géneket örököltek, már az egészség szempontjából. A kerek arc egyet jelent azzal, hogy egészséges vagy.

Nagy szemek

A nagy, ragyogó szemek szellemi frissességről, erős koncentráló képességről és közvetlenségről árulkodnak. Egy tanulmány alapján kiderült az is, hogy a barna szemhez az emberek az intelligenciát, a kedvességet és a megbízhatóságot társítják. A kék szemű emberek kedvesek, édesek és szexik, bár nem gondolják róluk, hogy túl intelligensek lennének. A zöld szemet viszont mind közül a legszexibbnek kiáltották ki, meg is értem.

Ajánlott cikkek