Egyéb kategória

Megvannak a páros tetkók, amiket soha nem bántok majd meg!

Végre megtaláltuk azokat a pároknak való tetoválásokat, amiket aztán tényleg nem fogtok megbánni, ha belevágtok egy közös tetkó projektbe a pasitokkal. Az a jó bennük, hogy külön-külön is megállják a helyüket, szóval nem feltétlen kapcsolódik össze a két fél. Persze a valódi jelentést ti tudjátok, de mégiscsak jobb egy szívecskét nézni a kezeteken, mint az exetek nevének kezdőbetűjét a csuklótokon...
vous - 2015.10.18.
Megvannak a páros tetkók, amiket soha nem bántok majd meg!

Divattá vált idén az eljegyzési gyűrű helyetti tetoválás, és az is, hogy a mellrákos nők színes tetkókkal akarják felturbózni és megmutatni önbizalmukat. Szóval ha eljegyzési – vagy csak szerelmi – tetoválást terveztek a pasitokkal, mutatok nektek pár cuki inspirációt!

Ti bevállalnátok egyet a pasitokkal?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!