Egyéb kategória

A súlyemelés szerelmese a 94 éves nagymama

A következő nagymamát még Arnold Schwarzenegger is megirigyelné, már ha súlyemelésről van szó.
vous - 2015.10.17.
A súlyemelés szerelmese a 94 éves nagymama

Edith Traina egy 94 éves floridai nagymama, akinek más nagyikhoz hasonlóan nem az almáspite-sütés a kedvence, hanem a súlyemelés. Ha magamból indulok ki, nekem még egy jól megpakolt szatyor hordozása is nagy nehézségeket tud okozni, nemhogy a súlyemelés. A nagymamával kapcsolatban a következő sokkoló információ, hogy a súlyemelést 91 ÉVES KORÁBAN kezdte el, mikor egy barátnője elrángatta az edzőterembe. Már több versenyen is részt vett, és csak remélni tudja, hogy még a 100. születésnapja előtt képes lesz megemelni a több mint 90 kilót. Remélem, sikerülni is fog neki! A következő videóban éppen egy több mint 60 kilós súlyt emel, elképesztő. Nézzétek meg ti is!

Címkék: #edzés #erő #nagymama
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.