Egyéb kategória

A legnagyobb tévhitek a szüzesség elvesztéséről

Már biztosan ti is rengeteg rémtörténetet hallottatok arról, hogy mivel jár a szüzesség elvesztése. Azonban már, gondolom, rájöttetek, hogy ezekből szinte semmi sem igaz! Íme a 6 legfurább „tény” vagy inkább tévhit, amit a filmekből tanultunk.
vous - 2015.10.16.
A legnagyobb tévhitek a szüzesség elvesztéséről

A lányok meg fognak halni

Gondoljatok csak vissza a horrorfilmekre, ahol az ártatlan tinilányokkal a szüzesség elvesztése után – vagy közben – valami szörnyű tragédia történik. (Rémálom az Elm utcában, Péntek 13, Halloween) Ebből az jön le, hogy a szüzesség elvesztése veszélyes dolog.

Forrás:
Giphy.com

Ha lefekszetek valakivel, örökre vele akartok majd lenni

Emlékeztek, mikor a Csajok című sorozatban Shoshannát visszautasították, mert szűz volt? Ott hallhatjuk azt a sztereotípiát, miszerint akivel a nő elveszti a szüzességét, az örökre a szerelme marad. KAMU!

Terhesek lesztek. Azonnal. Aztán a baba eltöri a gerinceteket és elszívja az energiáitokat

Emlékeztek Bellára az Alkonyatból? Na, vele pontosan ez történt. Bella a terhessége alatt – ami egyébként sokkal rövidebb volt, mint az átlag – gyakorlatilag egy roncs lett, csontsoványra fogyott, és vért kellett innia.

Forrás:
Giphy.com

Mindent megváltoztat

Sajnos ez elég irreális elvárás. Az Amerikai pitében a szüzesség elvesztésére úgy várnak, mintha utána minden megváltozna. Pedig hiába vártok arra az egyetlen, filmbe illő pillanatra, ami mindent megváltoztat, ugyanis ilyet valószínűleg nem fogtok érezni.

Forrás:
Giphy.com

Ha nem vesztitek el a szüzességeteket tinikorotokban, akkor valami baj van veletek

Ha nem vesztitek ez a szüzességeteket tizenévesen, akkor prűdek vagytok – ezt sugallja egy csomó csajos film. Ott teljesen természetes, hogy akkor vagytok „menők”, ha már több pasival is voltatok, hiszen akkor számítotok igazi nőnek. Ne már!

Forrás:
Giphy.com

Ha nem olyannal veszítitek el a szüzességeteket, akibe halálosan szerelmesek vagytok, akkor egész életetekben bánni fogjátok

Persze, ez lenne az ideális, és ha tehetitek, tényleg olyan személlyel feküdjetek le először, akiben teljesen megbíztok. Azonban akkor se bánkódjatok, ha végül mégsem együtt élitek majd le az életeteket, ahogyan akkor terveztétek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.