Egyéb kategória

Akcióban a NORIE Team – Inspiráló őszi sminket és frizurát varázsoltunk Hangának

Bárcsak úgy látná magát Hanga, ahogy mindenki más látja őt! Gyönyörű fiatal lány létére teljesen átlagosnak tartja magát. A mai átalakítás végére viszont meglátta, hogy egyedi, különleges, és nagyon is szép.
vous - 2015.10.11.
Akcióban a NORIE Team – Inspiráló őszi sminket és frizurát varázsoltunk Hangának

„Jelenleg Budapesten, az ELTE társadalmi tanulmányok szakán tanulok. Ha minden igaz, jövő tanévben végzek, ám az alapszakos diploma után is szeretném folytatni tanulmányaimat. Érdeklődési köröm igen széles. Szeretek olvasgatni és rajzolni is, bár ami a művészeteket illeti, főleg a zene az, ami közel áll hozzám. Kitartónak tartom magam, nem szeretem feladni azt, amit kitűztem magam elé célul.

Maximalista vagyok, szeretem új területeken kipróbálni magam. Tavaly nyáron például egy hónapig segédápolóként dolgoztam egy kórházban, ami igen mély benyomást tett rám.

Ősszel pedig beléptem kollégiumom diákbizottságába, így a rendezvényszervezésbe és az adminisztrációba is betekintést nyerhetek” – kezdte bemutatkozását Hanga levelében.

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

„Mivel külsőmet mindig is átlagosnak tartottam, ezért évek óta tudatosan próbálom öltözködési és szépségápolási technikák ellesésével a maximumot kihozni magamból. Most viszont úgy érzem, hogy jól jönne néhány személyre szabott tipp profiktól, hogy újult erővel és magabiztosabban nézhessek az előttem álló kihívások elé.”

Jelentkezzetek ti is az átalakításra, és találkozzunk a NORIE-rezidencián! Minden infót megtaláltok ide kattintva!

Forrás:
Molnár Gábor

UTÁNA FOTÓ: Szoknya: Stradivarius, blúz: Promod, kalap: eBay, cipő: Primadonna Collection

Nagyon szeretjük azokat az átalakításokat, ahol vendégünk nincs tisztában csodás adottságaival, és mi ébreszthetjük rá arra, milyen szép és csinos is valójában. Így volt ez most is, imádtunk Hangával dolgozni, akár modellnek is elmehetne, olyan profi volt! Mindenki ellátta jó tanácsokkal, ő pedig figyelt, és biztos vagyok benne, hogy magában jegyzetelt közben, mint a jó diák az iskolában.

Sok sikert neki mindenhez, nálunk mindig szerető csapatra talál, ha van kedve visszajönni egy kis beszélgetésre, csajos napra!

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.