Egyéb kategória

7 mondat, ami minden lány fejében megfordul farmervásárlás közben

Feszüljön, de azért ne szorítson, legyen sötét, de azért ne annyira, legyen szakadt, de azért lehessen látni, hogy ez DIREKT ilyen – a tökéletes farmer kiválasztása óriási kihívás. De ne aggódjatok, ezzel nem vagytok egyedül, a következő pár gondolat minden lánynak megfordul a fejében farmervásárlás közben!
vous - 2015.10.10.
7 mondat, ami minden lány fejében megfordul farmervásárlás közben

Ugye veletek is előfordult már, hogy a próbafülkében lefotóztátok a kiszemelt ruhadarabot, aztán küldtétek tovább anyukátoknak, a barátnőtöknek vagy a pasitoknak? Nagy kihívás ugyanis megtalálni a tökéletesen passzoló cuccokat, pláne, ha farmerről van szó.

Íme 7 gondolat, ami minden lány fejében megfordul farmervásárlás közben:

Tényleg ki kéne adnom ennyi pénzt egy lyukas nadrágért?

A szakadt farmer most nagyon nagy divat, de ha belegondolunk… egy olyan farmerért adunk ki pénzt, amit direkt tönkretettek – mondjuk ennek ellenére úgyis megvesszük.

Belefogyok, holnap kezdem a diétát!

Inkább először diétázzatok, aztán vegyetek kisebb ruhákat. Vagy addig ne vegyétek meg a nacit, amíg nem áll tökéletesen – kell ennél nagyobb motiváció?

Hű, volt értelme annak a kis mozgásnak!

Bizony, amikor belebújhattok a kiszemelt álomfarmerbe, akkor érzitek igazán, hogy megérte párszor elmenni futni.

Forrás:
instagram.com/da1ly_fashion

Volt már jobb farmerem, de ez egy számmal kisebb, mint a többi. Akarom!

A méret csak egy szám, a lényeg, hogy érezzük magunkat a farmerben. Ez így igaz, de mi van, ha attól érezzük magunkat jobban, hogy sikerült belecsusszanunk egy mérettel kisebb naciba?

Hűha, kié ez a fenék?

Ez lehet jó vagy rossz. Valamelyik farmer olyan popsit varázsol, amilyenről mindig is álmodtál, de van olyan fazon, amiben egyszerűen eltűnik.

Forrás:
instagram.com/fashionsdream

Megtaláltam életem farmerét! Ja, csak most nézem, mennyibe kerül.

A hossza, a színe és a fazonja is tökéletes. Olyan popsitok van benne, mintha hónapok óta arra gyúrnátok. Úgy érzitek, ti vagytok a legboldogabbak a világon, aztán megnézitek az árcédulát…

Mi is a divat mostanában?

Még mindig a csőnaci a trendi, vagy inkább trapéznadrágot nézzek? Vagy abban hülyének néznek? Ki tudja ezt követni!?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.