Egyéb kategória

A bolygók állása miatt vagytok most mélyponton

Ez a hét sok változást tartogat, nagy a mozgolódás az égen, rendeződés zajlik. Az elkövetkezendő napok bár nem lesznek könnyűek, de megfelelő időszaknak bizonyulnak arra, hogy felszabadítsuk magunkat a rejtett félelmeink alól, és a látszatdolgok mögül kilépve megértsük, felvállaljuk saját érzéseinket.
vous - 2015.10.08.
A bolygók állása miatt vagytok most mélyponton

Október 1-től már érezhetővé vált a Mars–Neptunusz oppozíciója, amely fényszögkapcsolat szerdán pontosodott be. Ez enerváltságot, motiválatlanságot, kaotikusságot jelezhet, illetve bizonytalanságot, zavarodottságot, iránytvesztettséget. Olyan tevékenységekbe kezdhetünk, amelyek elviszik az energiánkat, elpocsékoljuk velük az erőnket.

Forrás:
pixabay

Mindez erős belső frusztráció-, düh-, tehetetlenségérzésben is megnyilvánulhat, amelyet a Neptunusz megfoghatatlansága válasz vagy magyarázat nélkül hagy(hat). Az önzetlen segítő tevékenységek, a spirituális gyakorlatok, oldások végzésére azonban ezek kiváló energiák lehetnek.

Ha még többet szeretnétek megtudni arról, milyen hatással vannak rátok az októberi bolygóállások, kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.