Egyéb kategória

Könnyfakasztó dolgot tett rákos barátnőjéért egy gimis srác

Egy amerikai lánynak nincsenek könnyű napjai, néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála daganatos betegséget, ami most kiújult. A kemoterápiának köszönhetően elveszítette gyönyörű haját, és mindemellett kiderült: édesanyja is rákos. Mégis egy olyan gesztus aranyozta be a napját, amit soha nem fog elfelejteni, és mindezt a szerelmének köszönheti. Zsepiket elő!
vous - 2015.10.08.
Könnyfakasztó dolgot tett rákos barátnőjéért egy gimis srác

A gimnazista Allie Allen nem először küzd meg a rákkal. Néhány évvel ezelőtt már legyőzte a betegséget, ami újra visszatért. A lány teljes erővel küzd ellene, és harcának egyik része az is, hogy elfogadja a kezeléssel járó tüneteket. A kemoterápia közepénél járt, amikor elkezdett hullani a haja, és hamar rájött, jobb, ha ő maga szabadul meg tőle. Egyik reggel úgy ébredt, búcsút mond a már amúgy is kevés hajának.

Forrás:
Facebook/ Debbi Jacobson Allen

Iszonyat nehéz volt megtenni, de ez is csak egy dolog, amin túl kellett lennem, és többé nem stresszelek rajta!

– osztotta meg érzéseit a kamaszlány a Go Fund Me nevű oldalon.

Forrás:
GoFundme

Allie ezután még nehezebb érzésekkel vágott neki az úgynevezett „homecoming” nevű iskolai eseménynek, ami egy szalagavatóhoz hasonló ünnepség. A lány barátja, Brayden azonban egy megható gesztussal tette könnyebbé a nagy napot barátnője számára: ő is kopaszra borotválta a fejét.

Forrás:
Debbi Jacobson Allen

A daganatos lány a kép alatt megjegyezte, hogy habár még mindig nem érzi magát teljesen jól a bőrében, azért jó úton jár felé.

Az egyik ilyen képen látható a sebhelyem, és most mindenki látja, de egy seb olyan, mint egy tetoválás, csak jobb történettel, nem?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.