Egyéb kategória

Ezt mondjuk a pasiknak, de VALÓJÁBAN ezt gondoljuk

Nincs mit szépíteni, ki kell mondani: a hosszú távú kapcsolatok sikeressége egyértelműen rajtunk, nőkön múlik. A srácok szeretik azt gondolni, hogy ők irányítanak, és nagyon büszkén elő tudják adni, hogy csak hagyják, hogy mi azt gondoljuk, mi irányítunk. Közben persze ők mozgatják a szálakat a háttérben. Hát nem! Kedves véletlenül a VOUS-t olvasó hímegyedek, el kell keserítselek benneteket!

vous - 2015.10.04.
Ezt mondjuk a pasiknak, de VALÓJÁBAN ezt gondoljuk

Mert bizony sokkal okosabbak is vagyunk, mint ahogy azt a pasik többsége gondolná. Nem mondjuk ki, mit szeretnénk, mégis elérjük, amit akarunk. Mert direkt rákérdezni vagy parancsolni azért mégsem szeretnénk. Ha hiszik, ha nem, mi sem akarunk mindig feleslegesen veszekedni.

Vannak viszont tipikus, már-már ironikus mondatok, amiket mindannyian bevetünk, hogy válaszokat kapjunk, vagy cselekvésre késztessük és megtévesszük a pasikat. Ezek vagy bejönnek, vagy nem, de ilyenek vagyunk mi, nők. Jönnek a túlgondolt, cselszövésekkel, kombinációkkal teli mondatok, és ami mögöttük van!

Megtennéd, hogy leviszed a szemetet?

Jelentése: Jó lenne, ha végre felállnál a kanapéról, ahol egész délelőtt fetrengtél, mialatt én kitakarítottam a lakást.

Forrás:
GIPHY

És kik lesznek a buliban? Azok a kedves, jól öltözött barátaid, akik a múltkor is?

Jelentése: Szóval ott lesznek az idióta haverjaid meg a régi ribijeid?

Forrás:
GIPHY

Nem, nem akarom, hogy majd felhívj, és azt sem akarom, hogy itt legyél! Hagyjál békén!

Jelentése: Ha el mersz menni, kinyírlak! Azt akarom, hogy maradj itt. Ja, nem! Csokiért elmehetsz, de siess vissza, mert az a pár másodperc, amíg nem vagy itt, maga a pokol!

Forrás:
GIPHY

Azt csinálsz, amit akarsz!

Jelentése: Még véletlenül se próbáld meg azt csinálni!

Forrás:
GIPHY

Milyen volt a meló?

Jelentése: Hányra értél be, mikor és mit ebédeltél, KIVEL? Mikor mentél el a mosdóba, mikor indultál haza, és miért csak MOST ÉRTÉL IDE?

Forrás:
GIPHY
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.