Egyéb kategória

Csajbulik, ahogy elképzeljük és a valóság

Ahogy a filmekben. Pont így képzeljük a csajos estét. Ha ottalvós buliba megyünk, akkor szép, rózsaszín pizsik, sminkelések, csajos dumák, pizza és bor. Ha kimenős a buli, akkor a legdögösebb ruhák, a legszebb magas sarkúk és finom koktélok.
vous - 2015.09.29.
Csajbulik, ahogy elképzeljük és a valóság

Igen, egy csajos buli pont nem ilyen lesz, tudjuk jól. Mert a pizsiparti átmegy a barátnők pasijának a kibeszélésébe, majd jön a keserves megállapítás:

A pasik mind ugyanolyanok!

Ha elindulunk valamerre, főleg magas sarkúban az este már eleve halálra van ítélve. Egyszóval a csajos kiruccanások valahogy sosem úgy sülnek el, ahogy tervezzük. Az elképzelés és a valóság nagyon messze állnak egymástól! Ugye, ismerős?

A nagy belépő

Természetesen úgy képzeljük, hogy mikor karonfogva belépünk öt barátnőnkkel a klubba minden tekintet ránk szegeződik. Ez az elképzelés már ott megdől, amikor órákat állunk kint a sorban, vagy éppen egyszerre öten be sem férünk az ajtón.

2. Csábító tánc

Két koktél és Beyoncé is megirigyli a csípőmozgásunkat. Nálunk dögösebb és csábítóbb hetedhét országon nincs. Amúgy tényleg így van, de az a pár koktél 5 rövid volt.

3. Flörtkirálynő

Igen, az a „pár koktél” megtette a hatását, felbátorodtunk. Így gond nélkül odamegyünk a kiszemelthez, vagy megpróbáljuk elcsábítani tekintetünkkel. Aztán másnap fogjuk a fejünket, hogy mennyire cikin viselkedtünk.

4. Nem vagyok részeg!

TÉNYLEG NEM!

5. Legközelebb jobb lesz – ilyet többet soha!

Amikor hajnali 4-kor rájövünk, hogy ismét nem úgy jött össze az éjszaka, megfogadjuk, legközelebb máshova, máskor és máshogyan felöltözve megyünk. De tudjuk nagyon jól, hogy sosem lesz másképp.

Mert pont úgy imádjuk a csajbulikat, ahogy vannak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.