Egyéb kategória

Ilyen fantáziáik vannak a pasiknak a robotszexről

Nem könnyű az élet egy párkapcsolatban, ha féltékeny típusúak vagytok. A zöld szemű szörny soha nem alszik, örökké ott motoszkál a fejetekben a gondolat, hogy mikor lép félre a párotok. Egy nővel. Egy hús-vér nővel. Eddig legalábbis így ment ez. Ám lehet, hogy nemsokára újabb konkurencia tűnik fel a színen, méghozzá robotok képében.
vous - 2015.09.28.
Ilyen fantáziáik vannak a pasiknak a robotszexről

Robotokkal szexelni? Bármilyen bizarrnak is hat elsőre ez a felvetés, komoly szakemberek foglalkoznak az ötlettel, amely heves vitákat robbantott ki. Akik ellenzik, azt mondják, a robotokkal való együttlét még nagyobb káoszt okozna az emberek szexuális életében. A támogatók szerint viszont az előnye sokkal fontosabb, ugyanis ez jelenthetné a tökéletes megoldást az olyan párok számára, amelyeknek tagjai eltérő mértékű libidóval rendelkeznek. Etikus ez egyáltalán? És hogyan lehet technikailag megvalósítani? Addig is, amíg a nagyokosok ezen tanakodnak, a Women’s Health magazin megkérdezett néhány pasit a témában:

Mivel tudnám, hogy nem valódi nő, nem lenne igazán izgalmas. Ha mégis meg kéne tennem, olyan robottal csinálnám, amely úgy néz ki, mint egy Victoria’s Secret-modell. Hát na, ha lehet választani, akkor már legyen egy igazán dögös darab, nem?

A durva fémmasina, amolyan Jetsons típusú robot világító piros szemmel és fém arccal kizárva. De ha úgy nézne ki, mint egy ember, benne lennék. Sok pasi álma az érzelemmentes szex.

Úgy érezném, hogy kihasználom őt. Amennyiben mégis szexelnem kéne vele, szeretném, ha formás idomokkal rendelkezne, és nem lenne jéghideg, hogy ne egy furcsa, rideg fémtestet fogdossak. Olyan érzete legyen, mintha egy nőt tartanék a karomban.

Szerintem olyan lenne, mint egy virtuálisvalóság-pornó, amit minden további nélkül kipróbálnék. Nem kell szégyenkeznie az embernek, ha ilyesmiben lel örömöt. Csak az aggasztana egy kicsit, hogy mi van, ha a tudtom nélkül felveszik az akciót, és fel akarják használni ellenem – bár szerintem még akkor is azt mondanám: király, megörökítetted, ahogy szexelek egy robottal. Ez eszelős, ezt mindenkinek látnia kell!

Nem lehet túl jó érzés, egyenesen ijesztőnek, sőt kockázatosnak hangzik. Azt hiszem, csak nagyon sok pia és igen erős szexuális vágy venne rá, hogy megtegyem. És persze előtte engedélyt kérnék a barátnőmtől. Bár szerinte megcsalásnak számítana, ha lefeküdnék egy robottal – különösen, ha az jobb trükköket tud az ágyban, mint ő. Egyébként miért csak a pasiknak szól ez a kérdés? A nők nem szexelhetnek férfi robotokkal?

Ha van öntudata, miért is ne? Elvégre kvázi egy szuperszexi guminőről beszélünk, csak ehhez több szerkentyű tartozik. Plusz pont, ha még a focimeccset is közvetíti közben.

Fontos, hogy élethű legyen, lehessen vele beszélgetni, legyen öntudata, akár egy embernek. Olyan mellei legyenek, mint egy valódi nőnek, tudjon kacsintani, és imádjon kézimunkázni.

Úgy látszik, a pasik nem veszik komolyan a dolgot, csupán kíváncsiságból elmerengtek az ötleten, de alapvetően ragaszkodnak a hús-vér emberi kapcsolathoz, a valódi nők testéhez és lelkéhez. Csajok, azt hiszem, nincs miért aggódnunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.