Egyéb kategória

4 hasznos tipp, hogy jobb legyen az emésztésetek

A jó és egészséges emésztés nem kifejezetten csajos téma, de magunk közt vagyunk, és beszélni kell róla. Összegyűjtöttem pár trükköt, amitől elkerülhetitek a kínos puffadást, és könnyedén veszitek majd a hétköznapokat.

vous - 2015.09.25.
4 hasznos tipp, hogy jobb legyen az emésztésetek

Lányok, nem is tudom, hogyan kezdjek neki, mivel elég kínos a téma, de szerintem mindannyian éltünk már át kellemetlen pillanatokat a székrekedés vagy az ebből adódó egyéb problémák miatt. Olyan ez az ügy, mint Voldemort. Nem mondjuk ki a nevét, ezért a cikkben is csak úgy fogom említeni, hogy „a tudjuk, mi”. Gondoltam, összeszedek pár tippet, hogy aktívabb mozgásra bírjuk a beleinket, könnyűnek, légiesnek érezhessük magunkat a mindennapokban, és ne jelentsen gondot „a tudjuk, mi”.

Le a stresszes életmóddal!

Persze, persze, könnyű mondani. Próbáljátok meg elengedni az idegeskedést és a feszültséget. Sportoljatok, jógázzatok, vagy próbáljátok ki a pilatest. Sokszor olyan dolgok miatt is hajlamosak vagyunk stresszelni, amikről nem is gondolnánk. Emiatt persze lassul „a tudjátok, mi”.

Rost a lelke mindennek!

A rostban gazdag étkezés nemcsak az egészségünk miatt nagyon fontos, hanem azért is, hogy „a tudjuk, mi” hamar bekövetkezzen. Ebben remek segítség a kelbimbó, az avokádó, a karfiol és a brokkoli.

Magnézium

A magnézium remek stressz- és szorongásoldó. Ezenkívül nagyon jó gyógymód a székrekedés ellen. A legegyszerűbben kapszula formájában tudjátok bevinni a szervezetetekbe.

Végül az almaecet

Ha nagyon megrekedtetek, akkor se kapkodjátok a hashajtókat. A legjobb és legtermészetesebb megoldás az almaecetes víz. Az almaecet javítja a gyomorsavtermelést, ami azt jelenti, hogy hatékonyabban szívódnak fel az ételek a beleinkben. Egy evőkanál almaecet egy pohár meleg vízbe reggelente vagy étkezés előtt, és „a tudjuk, mi” megoldva. Ha mindez nem lenne elég, a fáradtság ellen is segítséget nyújthat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.