Egyéb kategória

5 tipp, amivel ti lesztek a legmagabiztosabb nők a szobában

Minden alkalommal, amikor egy szuper magabiztos nő lép be egy szobába, ahol ti is vagytok, mindig átvillan a fejeteken, hogy ezt mégis hogyan csinálja?! Nem gyötrődik a testével? Nem kínlódik reggelente, hogy mit vegyen fel? Úgy tűnik, hogy ez zsigerből jön belőlük, de nem. Az igazság az, hogy ti is könnyen lehettek ilyenek. Íme a magabiztos nők titka!

vous - 2015.09.25.
5 tipp, amivel ti lesztek a legmagabiztosabb nők a szobában

Mindig pozitívak

Náluk a pohár mindig félig tele van. Ez a pozitív látásmód ugyanis a titka annak, hogy olyan mosolygósak. Próbáljátok ti is áthangolni magatkat erre. Legközelebb, ha valaki begurul a helyetekre a parkolóban, mosolyogjatok egyet, és álljatok be máshová. Az illető majd zavarba jön, hogy nem egy döhös nő próbál rá támadni, hanem még mosolyog is. 

Tudnak dicsérni

Nem az irigység és a féltékenység vezeti őket, amikor látnak egy sikeres embert a környezetükben, hanem az őszinte csodálkozás és az elismerés. Nem bánnak szűkmarkúan az őszinte dicséretekkel, és emiatt szimpatikusak is. A bizonytalan emberek lenézik azokat, akik jobban menedzselik az életüket, mint ők.

Forrás:
pixabay.com

Feszegetik a határaikat

Szeretnek kipróbálni új dolgokat. Ez lehet akár az, hogy megnéz egyedül egy filmet a moziban, de akár az is, hogy bevállal egy hátizsákos utazást. Itt az ideje nektek is bevállalni valamit, igaz?

Nem hasonlítgatja magát össze másokkal

Mivel az önbizalom belülről jön, nem méricskéli magát senkihez sem. Ehelyett megtanulja elfogadni a hibáit, értékeli a bókokat, amiket kap, és pontosan tudja, hogy mire képes.

Nem fél segítséget kérni

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, mintha a magabiztos nő mindenre képes lenne, ez nincsen így. Senki sem képes mindent egyedül csinálni. Ellenben tud segítséget kérni, ha szükséges, és tanácsokat is elfogad. Vallja, hogy az élet örökös tanulás, ahol egyre jobban megismerik magukat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.