Egyéb kategória

Erőt adó idézetek az olyan napokra, mikor minden rossz

Vannak napok, amikor egyszerűen semmi sem jó. Úgy érezzük, hogy túl sok a munka, soha nem fogunk a feladatok végére érni, és még a magánéletben sem stimmel minden. De fel a fejjel, lányok, csak tanuljatok meg néhány bölcsességet, amik átlendítenek ezeken a nehéz pillanatokon!

vous - 2016.10.23.
Erőt adó idézetek az olyan napokra, mikor minden rossz

Nem minden napunk telhet teljes boldogságban. Van, amikor bizony néhány sötét felhő beárnyékolja a hangulatunkat, és úgy érezzük, semmi sem fog összejönni. De lányok, ne felejtsetek el egy dolgot: ERŐSEK VAGYUNK! Csak néha egy kis segítség kell hozzá, hogy úgy is érezzük magunkat. Hoztam nektek pár idézetet a YourTango segítségével, amiből erőt gyűjthettek, és garantáltan jobb színben fogjátok látni a világot még a legborúsabb napokon is!

Mondd ki, amit gondolsz, még akkor is, ha remeg a hangod.

– Maggie Kuhn

Sorsom mélypontja vált azzá a sziklaszilárd alappá, amiből újjáépítettem az életem.

– J. K. Rowling

 Emlékeztesd magad, hogy rendben van minden akkor is, ha nem tökéletes.

– Ismeretlen

 Legyél türelmes magadhoz! Mindennap egyre erősebb leszel. A világ súlya egyre könnyebb lesz, és te egyre fényesebben fogsz ragyogni. Csak ne add fel!

– Robert Tew

Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.

– Henry Ford

Úgyhogy, lányok, ne csüggedjetek! Nézzétek az élet napos oldalát, vagy ha épp nagyon rossz, akkor kuckózzatok be a kedvenc sorozatotokkal!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.