Egyéb kategória

Erőt adó idézetek az olyan napokra, mikor minden rossz

Vannak napok, amikor egyszerűen semmi sem jó. Úgy érezzük, hogy túl sok a munka, soha nem fogunk a feladatok végére érni, és még a magánéletben sem stimmel minden. De fel a fejjel, lányok, csak tanuljatok meg néhány bölcsességet, amik átlendítenek ezeken a nehéz pillanatokon!

vous - 2016.10.23.
Erőt adó idézetek az olyan napokra, mikor minden rossz

Nem minden napunk telhet teljes boldogságban. Van, amikor bizony néhány sötét felhő beárnyékolja a hangulatunkat, és úgy érezzük, semmi sem fog összejönni. De lányok, ne felejtsetek el egy dolgot: ERŐSEK VAGYUNK! Csak néha egy kis segítség kell hozzá, hogy úgy is érezzük magunkat. Hoztam nektek pár idézetet a YourTango segítségével, amiből erőt gyűjthettek, és garantáltan jobb színben fogjátok látni a világot még a legborúsabb napokon is!

Mondd ki, amit gondolsz, még akkor is, ha remeg a hangod.

– Maggie Kuhn

Sorsom mélypontja vált azzá a sziklaszilárd alappá, amiből újjáépítettem az életem.

– J. K. Rowling

 Emlékeztesd magad, hogy rendben van minden akkor is, ha nem tökéletes.

– Ismeretlen

 Legyél türelmes magadhoz! Mindennap egyre erősebb leszel. A világ súlya egyre könnyebb lesz, és te egyre fényesebben fogsz ragyogni. Csak ne add fel!

– Robert Tew

Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.

– Henry Ford

Úgyhogy, lányok, ne csüggedjetek! Nézzétek az élet napos oldalát, vagy ha épp nagyon rossz, akkor kuckózzatok be a kedvenc sorozatotokkal!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.