Egyéb kategória

Tetovált szemgolyóval vonult a kifutón a londoni divathét modellje – fotó

Javában tartanak az őszi divathetek. Már a New York-i is tartogatott egy-két meglepetést, amikor is fehérneműs plus size modellek és női ruhás férfiak lepték el a kifutókat, ezúttal pedig egy angol tervező tett ki magáért a londoni divathéten. Ashley Williams úgy döntött, feldobja a show-t, mégpedig azzal, hogy a hétköznapi szépségeket nem mindennapi modellekre cseréli. Így került a képbe egy tetovált szemű lány is.
vous - 2015.09.23.
Tetovált szemgolyóval vonult a kifutón a londoni divathét modellje – fotó

Ashley Williams ezúttal a jól bevált modelleket félretette, és helyettük a hétköznapitól merőben eltérő külsejű lányokat válogatott össze. Így esett a választása Grace Neutralra is, aki a modellkedés mellett tetoválóművészként is ismert. De nem ez az, ami igazán különleges benne.

A Dazed magazin szerint a fiatal lány amellett, hogy kékre tetovált szemgolyókkal rendelkezik, több átalakítást is elvégeztetett magán, így például eltávolíttatta a köldökét és kettévágatta a nyelvét. Emlékeztek még Petire, akinek szintén tetovált szemei vannak? Zsófi fotóriportját ide kattintva nézhetitek meg.

Meg akarom változtatni a külsőmet, hogy jobban tükröződjön rajta a lelkem, így jobban érezhetem magam a saját bőrömben.

– mesélte nemrég az i-D magazinnak.

Íme, Grace Neutral a londoni kifutón!

Nézzétek meg a bemutató további modelljeit!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.