Egyéb kategória

5 zöld étel, ami a bőrötökre kenve megszépít titeket

Ha szerettek zöld turmixokat inni, akkor imádni fogjátok ezeket a zöld növényeket, melyek természetes úton szépítenek meg titeket. Nemcsak finomak, de ha rendszeresen használjátok őket csodát művelnek a bőrötökkel is!

vous - 2015.09.22.
5 zöld étel, ami a bőrötökre kenve megszépít titeket

Azt már tudjuk, hogy a gyümölcsök önmagukban is egészségesek, valamint hogy egy isteni zöld smoothie elfogyasztásától sokat fogyhattok, de mi történik akkor, ha a bőrötökre kenitek őket? Varázslat!

Uborka

Egy hosszú éjszaka után táskás szemekkel ébredtetek? A jó öreg "uborka a szemre" trükk tényleg működik! Csak tegyetek a szemetekre egy-egy szeletet, dőljetek hátra és lazítsatok pár percig.

Forrás:
Pixabay.com

Kivi

Készítsetek egy trópusi hámlasztó maszkot és a bőrötök 5 perc alatt teljesen felfrissül! Pépesítsetek össze egy kivit, majd keverjetek hozzá egy kis joghurtot és kókuszolajat. A kivi A- és C-vitamint tartalmaz, melyek újra életre keltik a fakó bőrt.

Forrás:
Pixabay.com

Zöld szőlő

Zsíros a bőrötök? Keverjetek össze mézet, joghurtot és egy fürt pépesített szőlőt. Meglátjátok, az arcbőrötök szinte teljesen megváltozik, miután pár percig rajta hagytátok a keveréket.

Forrás:
Pixabay.com

Lime

Keverjetek össze cukrot, olívaolajat, valamint egy kis lime-pépet, és már kész is a bőrpuhító testradír, ami hihetetlenül felfrissíti a bőrötöket.

Forrás:
Pixabay.com

Menta

Ha legközelebb felbukkan egy csúnya pattanás az arcotokon, csak vágjatok apróra pár darab mentalevelet és keverjétek össze rózsavízzel. Ezt vigyétek fel a bőrre, és hagyjátok hatni 10 percig. A mentol csökkenti a gyulladást és a bőrpírt is!

Forrás:
Pixabay.com
Ajánlott cikkek