Egyéb kategória

5 zöld étel, ami a bőrötökre kenve megszépít titeket

Ha szerettek zöld turmixokat inni, akkor imádni fogjátok ezeket a zöld növényeket, melyek természetes úton szépítenek meg titeket. Nemcsak finomak, de ha rendszeresen használjátok őket csodát művelnek a bőrötökkel is!

vous - 2015.09.22.
5 zöld étel, ami a bőrötökre kenve megszépít titeket

Azt már tudjuk, hogy a gyümölcsök önmagukban is egészségesek, valamint hogy egy isteni zöld smoothie elfogyasztásától sokat fogyhattok, de mi történik akkor, ha a bőrötökre kenitek őket? Varázslat!

Uborka

Egy hosszú éjszaka után táskás szemekkel ébredtetek? A jó öreg "uborka a szemre" trükk tényleg működik! Csak tegyetek a szemetekre egy-egy szeletet, dőljetek hátra és lazítsatok pár percig.

Forrás:
Pixabay.com

Kivi

Készítsetek egy trópusi hámlasztó maszkot és a bőrötök 5 perc alatt teljesen felfrissül! Pépesítsetek össze egy kivit, majd keverjetek hozzá egy kis joghurtot és kókuszolajat. A kivi A- és C-vitamint tartalmaz, melyek újra életre keltik a fakó bőrt.

Forrás:
Pixabay.com

Zöld szőlő

Zsíros a bőrötök? Keverjetek össze mézet, joghurtot és egy fürt pépesített szőlőt. Meglátjátok, az arcbőrötök szinte teljesen megváltozik, miután pár percig rajta hagytátok a keveréket.

Forrás:
Pixabay.com

Lime

Keverjetek össze cukrot, olívaolajat, valamint egy kis lime-pépet, és már kész is a bőrpuhító testradír, ami hihetetlenül felfrissíti a bőrötöket.

Forrás:
Pixabay.com

Menta

Ha legközelebb felbukkan egy csúnya pattanás az arcotokon, csak vágjatok apróra pár darab mentalevelet és keverjétek össze rózsavízzel. Ezt vigyétek fel a bőrre, és hagyjátok hatni 10 percig. A mentol csökkenti a gyulladást és a bőrpírt is!

Forrás:
Pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.