Egyéb kategória

Új őrület a láthatáron – Jön a szelfikanál!

Azt tudjuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, na de annyira, hogy meg is örökítsük, mindezt ráadásul egy szelfikanállal?! Igen, jól hallottátok, rábukkantunk a várható legújabb őrületre, a szelfikanálra.
vous - 2015.09.21.
Új őrület a láthatáron – Jön a szelfikanál!

Már jó ideje a szelfik korát éljük, és vannak emberek, akik azon munkálkodnak, hogy megkönnyítsék a szelfikészítést. Valószínűleg ez a cél vezérelte azt a tervezőt is, aki a szelfikanalat megálmodta.

A Cinnamon Toast Crunch oldalán a világ legkülönlegesebb szelfibotjának nevezik, hiszen a végén egy kanál található. Ezek szerint búcsút mondhatunk az unalmas, ágyban reggelit fotózgatós képeknek és „végre” magunkat fotózva örökíthetjük meg a reggelinket.

Fel a kezeket! Ki örül?

Ne hagyjátok ki a reklámját sem!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.