Egyéb kategória

Újabb szelfidivat a láthatáron: pózoljatok úgy, mint egy T-Rex!

A szelfizés mára már majdnem művészeti ággá nőtte ki magát, mindig van valami új a nap alatt, amire rákattannak, vagy éppen felfedeznek egy furcsa, visszatérő elemet a képeken, amit el is neveznek.
vous - 2016.03.24.
Újabb szelfidivat a láthatáron: pózoljatok úgy, mint egy T-Rex!

Emlékeztek, legutóbb még a halgrimasz volt a menő, újabban pedig Huda Kattan, egy szépségblogger vette észre azt a furcsa jelenséget a képeken, amiket ugyan nem direkt csinálnak a fotóalanyok, hanem spontán, ám mégis nem lehet nem észrevenni. Főleg úgy nem lehet elsiklani fölöttük, ha már meg van nevezve, mégpedig úgy, hogy:

T-Rex szelfi.

Nem félreírás, ez pontosan az, aminek hangzik. A Jurassic Park-rajongóknak biztos rögtön bevillant a T-Rex kicsit bénácska, karmokban végződő keze. A lényege, hogy a kezetek egyszerűen úgy néz ki, mint az egykor rettegett dinoszauruszé: kicsit sután, csüngedezve, széttárt ujjakkal.

Huda Kattan meg is mutatta Instagramján, hogyan is néz ki ez:

On the blog now how to POSE in a selfie link in bio #howtomasterSideEye #yesIMadeUpTRexHands

Huda Kattan (@hudabeauty) által közzétett videó,

Nos, ugye, hogy most már ti se tudtok anélkül végignézni a képeken, hogy ne szúrnátok ki azt a bizonyos T-Rex vonást?

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.