Egyéb kategória

Egy bűnös kutyus szívszorítóan aranyos bocsánatkérése – videó

Ha gazdik vagytok, vagy ha csupán szeretitek az állatokat, a következő videótól elolvadtok. Bár ezektől a képsoroktól, az is megenyhül, aki nincs oda az állatokért, vagy éppen a cicások táborát erősíti, akárcsak én.
vous - 2015.09.21.
Egy bűnös kutyus szívszorítóan aranyos bocsánatkérése – videó

Bár hatalmas cicarajongó vagyok, mégsem tudtam elmenni szavak nélkül a cuki labrador, Ettore videója mellett. A videó elején a kutya gazdija csendben szidja Ettorét – nem tudjuk, hogy miért, valószínűleg a kutyus igen –, szúrós tekintete elárulja, Ettore valami rosszat tett. Ettől pedig a kutya annyira elszégyelli magát, hogy gazdája ölébe ugrik, és a fejét a srác nyakába nyomja. Olyan, mintha csak az mondogatná:

Elnézést, bocsáss meg nekem. Én úgy szeretlek téged, te nem szeretsz engem?

Címkék: #kutya
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.