Egyéb kategória

A sokszínűség szépségét tanítja a színes bőrű Barbie

A sellő Barbie, lovagló Barbie és a többi új baba után megérkezett a színes bőrű Barbie baba is, amit imádnak a gyerekek.
vous - 2015.09.20.
A sokszínűség szépségét tanítja a színes bőrű Barbie

A Barbie baba minden lány gyermekkorát meghatározta, kivéve az enyémet. Csupán annyi emlék fűz a Barbie babákhoz, hogy a nővéremnek rengeteg volt belőlük. Teljes készlet lehajtott fedelű kocsival és egy hatalmas házzal. Na igen, ez a ház pont annyi ideig volt épségben, amíg meg nem születtem és bele nem ültem a tetőszerkezetébe lerombolva vele az egészet. Nem volt szép tőlem… De nemcsak nekem van érdekes sztorim a Barbie babákkal kapcsolatban, hanem a többi VOUS-lánynak is.

A mostani kislányok is imádják ezeket a babákat, sőt szerintem még az én gyerekeim is imádni fogják, már ha lesznek. De mi is a baj a Barbie babákkal? Túl tökéletesek, nincs rajtuk semmi apró hiba, pedig azt mindenki tudja, hogy senki nem tökéletes. De ezt a gyerekek még nem tudhatják és szeretik, ha a babájuk pontosan úgy néz ki, mint ők. Ez a színes bőrű gyerekeknél okoz leginkább problémát, de most megérkezett a megoldás: a Momppy mpoppy, egy színes bőrű Barbie nagy, göndör lobonccal. Bár a baba haja göndörré vált, a testalkata még mindig elképesztően vékony, nem természetes, ahogy azt a VOUS-lányok méretei is mutatják. Nézzétek meg a saját szemetekkel!

Forrás:
Facebook/Momppy mpoppy

Forrás:
Facebook/Momppy mpoppy

Forrás:
Facebook/Momppy mpoppy

Forrás:
Facebook/Momppy mpoppy

Ha ennyi Barbie nem lenne elég, akkor lessétek meg a csadoros és a hipszter Barbie-t is, érdemes!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.