Egyéb kategória

Merítsetek erőt Greta Garbo inspiráló mondataiból!

110 évvel ezelőtt éppen ezen a napon született a filmtörténelem egyik ikonikus nőalakja, Greta Garbo. A színésznőnek nemcsak a garbót köszönhetjük, hanem a független, erős nő példaképét is, aki mind a filmvásznon, mind az életben hű maradt önmagához, megőrizte misztikusságát. Garbo, aki soha nem ment férjhez és felnőtt életét egyedül élte le, a feminizmus egyik fontos alakjának is tekinthető. Most az ő legendássá vált mondataiból gyűjtöttünk össze párat, amikből ti is erőt meríthettek.

vous - 2015.09.18.
Merítsetek erőt Greta Garbo inspiráló mondataiból!

Greta Garbo életéről az Alexandra Könyvjelző magazin oldalán találhattok izgalmas részleteket.

Bárki, akinek folyton mosoly van az arcán, olyan számomra, mint akinek nincsenek gondolatai, és ez valamennyire ijesztő.

Az élet csodás lehetne, ha tudnánk, mit kell kezdeni vele.

Nem akarok egy buta csábító lenni. Nem látom annak értelmét, hogy felöltözzem szépen, és semmi mást ne csináljak, csak elcsábítsam a férfiakat a filmvásznon.

Vannak, akik vágynak az esküvőre, mások pedig nem akarnak megházasodni. Bennem soha nem volt igény arra, hogy bárki is az oltár elé vezessen. Nem is vagyok egy könnyen irányítható ember.

Mindenki csak egyszer él. Azt hiszem, ez az egy elég is.

Létezik annál jobb dolog, mint vágyakozni valami után, amiről tudod, hogy meg is szerezheted?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.