Egyéb kategória

Merítsetek erőt Greta Garbo inspiráló mondataiból!

110 évvel ezelőtt éppen ezen a napon született a filmtörténelem egyik ikonikus nőalakja, Greta Garbo. A színésznőnek nemcsak a garbót köszönhetjük, hanem a független, erős nő példaképét is, aki mind a filmvásznon, mind az életben hű maradt önmagához, megőrizte misztikusságát. Garbo, aki soha nem ment férjhez és felnőtt életét egyedül élte le, a feminizmus egyik fontos alakjának is tekinthető. Most az ő legendássá vált mondataiból gyűjtöttünk össze párat, amikből ti is erőt meríthettek.

vous - 2015.09.18.
Merítsetek erőt Greta Garbo inspiráló mondataiból!

Greta Garbo életéről az Alexandra Könyvjelző magazin oldalán találhattok izgalmas részleteket.

Bárki, akinek folyton mosoly van az arcán, olyan számomra, mint akinek nincsenek gondolatai, és ez valamennyire ijesztő.

Az élet csodás lehetne, ha tudnánk, mit kell kezdeni vele.

Nem akarok egy buta csábító lenni. Nem látom annak értelmét, hogy felöltözzem szépen, és semmi mást ne csináljak, csak elcsábítsam a férfiakat a filmvásznon.

Vannak, akik vágynak az esküvőre, mások pedig nem akarnak megházasodni. Bennem soha nem volt igény arra, hogy bárki is az oltár elé vezessen. Nem is vagyok egy könnyen irányítható ember.

Mindenki csak egyszer él. Azt hiszem, ez az egy elég is.

Létezik annál jobb dolog, mint vágyakozni valami után, amiről tudod, hogy meg is szerezheted?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!