Trend

Üveglapon festett haj: ez most a legújabb őrület

Annyit meséltem már nektek a hajfestésről, a legújabb trendekről, hogy nem csodálom, ha ti is belezavarodtok, velem együtt. Már követhetetlen lassan, hogy hetente újabb és újabb módszerek készülnek világmegváltó útra. Most elhoztam nektek a legújabb őrületet.
vous - 2015.09.17.
Üveglapon festett haj: ez most a legújabb őrület

Az én emlékeimben még a teflonos hajfestés él, amikor anyut kísértem fodrászhoz, és azzal melírozták a haját.

Ám most itt van ez az új, csodálatos hajfestési technika. Amikor egy darab üveglapon festik a hajat. Hogy miért? Mert állítólag rövidebb idő alatt sokkal szebb színű hajkoronát lehet elérni vele. Jobban keverednek a színek, mint a hagyományos módon. A technika lényege, hogy különböző színű festékeket kennek az üvegre, különböző formákban: körök, csíkok, háromszögek, bármi jöhet. Majd az üvegre rászorítják a tincseket, megvárják, amíg elkezdi befedni a festék a hajat, és egyszerűen csak lemossák.

Az értelmi szerző Chiala Marvici, akinek Instagram-oldalán rengeteg képet nézhettek meg az eljárásról és az eredményről, de most én is hoztam nektek párat.

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!