Trend

Üveglapon festett haj: ez most a legújabb őrület

Annyit meséltem már nektek a hajfestésről, a legújabb trendekről, hogy nem csodálom, ha ti is belezavarodtok, velem együtt. Már követhetetlen lassan, hogy hetente újabb és újabb módszerek készülnek világmegváltó útra. Most elhoztam nektek a legújabb őrületet.
vous - 2015.09.17.
Üveglapon festett haj: ez most a legújabb őrület

Az én emlékeimben még a teflonos hajfestés él, amikor anyut kísértem fodrászhoz, és azzal melírozták a haját.

Ám most itt van ez az új, csodálatos hajfestési technika. Amikor egy darab üveglapon festik a hajat. Hogy miért? Mert állítólag rövidebb idő alatt sokkal szebb színű hajkoronát lehet elérni vele. Jobban keverednek a színek, mint a hagyományos módon. A technika lényege, hogy különböző színű festékeket kennek az üvegre, különböző formákban: körök, csíkok, háromszögek, bármi jöhet. Majd az üvegre rászorítják a tincseket, megvárják, amíg elkezdi befedni a festék a hajat, és egyszerűen csak lemossák.

Az értelmi szerző Chiala Marvici, akinek Instagram-oldalán rengeteg képet nézhettek meg az eljárásról és az eredményről, de most én is hoztam nektek párat.

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.