Egyéb kategória

Az éhezők viadala – Szívbe markoló előzetest kapott az utolsó rész

Megjelent a teljes hosszúságú előzetes Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részéhez. Ebben a két és fél percben garantáltan könnybe fog lábadni a szemetek.

vous - 2015.09.17.
Az éhezők viadala – Szívbe markoló előzetest kapott az utolsó rész

Követni a részeket már néha mi sem tudjuk, de a film készítői okosak voltak, és szétszedték a harmadik részt, hogy a rajongók még jobban izgulhassanak a történet befejezéséért. Tavaly ősszel 2 liter kólával és egy hatalmas sajtszószos nachosszal néztem a Mockingjay (A kiválasztott) első részét a VIP-teremben, mert ezért a filmért megéri beülni a terembe, ahol teljes kényelembe helyezhetjük magunkat. Van egy olyan sejtésem, hogy ez most is hasonlóan fog történni. Látnom kell.

Katniss igazából mindent túlélt, amit csak lehetett. A mostani előzetes az előző részek legszebb pillanatait foglalja össze. A film amúgy 2015. november 20-án jelenik meg az amerikai mozikban, és már alig várjuk. A magyar éjféli vetítésen pedig kötelező jelleggel meg kell jelennünk.

Címkék: #mozi
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!