Egyéb kategória

Jake Gyllenhaal megindító szavakkal emlékezett Heath Ledgerre

Majdnem 8 éve, hogy a Sötét lovag és a 10 dolog, amit utálok benned sztárja, Heath Ledger elhunyt. Halála máig vitatott: öngyilkosság történt, vagy véletlen drogtúladagolás. Sajnos a tényen nem változtat: egy remek színész távozott az élők sorából. Közeli barátja, Jake Gyllenhaal a napokban gyönyörű szavakkal emlékezett meg róla.
vous - 2015.09.17.
Jake Gyllenhaal megindító szavakkal emlékezett Heath Ledgerre

Az Oscar-díjas színészt sokan kiemelt helyen őrzik a szívükben, csakúgy, mint színésztársa, Jake Gyllenhaal. A Túl a barátságon című filmben partnerek voltak, szerepük szerint a nyári munka alatt egymásba szeretnek. Nemrég Jake az NPR riporterének beszélt arról, mennyire hiányzik neki Heath Ledger, és megtiszteltetés volt vele dolgozni. Halálakor úgy érezte, mintha egy családtagját veszítette volna el.

Ezen a héten a Mirorrnak azt nyilatkozta, a velencei filmfesztivál sem volt ugyanolyan kollégája nélkül. Legutoljára ugyanis akkor jelent meg az eseményen, amikor a Túl a barátságont népszerűsítették Heath Ledgerrel.

Csodálatos, egyfajta melankolikus és mélyen szomorú érzés fogott el, amikor visszatértem Velencébe. Nagyon hiányzik.

Ilyen volt Jake Gyllenhaal és Heath Ledger 2005-ben a velencei filmfesztiválon

Forrás:
FILIPPO MONTEFORTE / AFP

Heath halála rádöbbentett, hogy az élet milyen rövid. Ne pazaroljuk felesleg dolgokra az időnket, és értékeljünk minden percet. Arra késztetett, hogy a jelenben éljek, és magaménak tudjak minden pillanatot.

Címkék: #színész
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.