Egyéb kategória

Összegyűjtöttük nektek az internet legviccesebb cicáit egy helyre

Azt már biztosan ti is hallottátok, hogy a macskás videóktól boldogabbak és energikusabbak lesztek, valamint csökkentik a felgyülemlett stresszt is. Napi egy videó erősen ajánlott, de minél többet néztek, annál jobb lesz a kedvetek – úgyhogy most egy igazi boldogságbombát kaptok tőlem!
vous - 2015.09.17.
Összegyűjtöttük nektek az internet legviccesebb cicáit egy helyre

Arról már korábban is írtunk, hogy melyek a kedvenc állatos videóink, de a macskák valahogy jobban megnevettetnek minket, mint a többi állat. Nem véletlen, hogy csak tavaly 26 milliárd alkalommal néztünk cicás videókat az interneten – írja a sciencedirect.com. Hiszen jó fejek, viccesek és annyira cukik! Pontosan ezért most összegyűjtöttem nektek az internet legviccesebb cicáit, akik garantáltan feldobják a napotokat!

Láttatok már kiscicákat ennyire egyszerre mozogni?

Cicák, akik nagyon nem szeretnének fürdeni

A cica, akit bizony rajtakaptak rosszalkodás közben

Cicák vs. halak

És végül: ilyen az igazi cicaharc

Nektek melyik videó a kedvencetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.