Egyéb kategória

Máris befutott a nap híre: a Trónok harca Havas Jonja él!

Szinte Havas Jonnal együtt haltunk meg, mikor a Trónok harca 5. évadának fináléjában megölték. Most mi lesz? Olyan nincs, hogy nélküle legyen több rész – gondoltuk. Csajok, nagyon úgy tűnik, nem kell nélkülöznünk őt a következő évadban sem.
vous - 2015.09.16.
Máris befutott a nap híre: a Trónok harca Havas Jonja él!

Hónapok óta találgat a világ: Havas Jon tényleg meghalt? A karaktert bár halottnak véltük, rengeteg bizonyíték van arra, hogy mégsem kell elköszönnünk a Havas Johnt alakító Kit Haringtontól. Egy Reddit-felhasználó rámutatott a lényegre! A színész egy interjújában – burkoltan ugyan, de – úgy tűnik, megerősítette, hogy visszatér a sorozatba.

A sorozat olyan számomra, mint egy kétélű kard: rengeteget köszönhetek neki, ugyanakkor teljesen lemerít. Igazából próbálok erre nem sokat gondolni, hiszen most már biztosan tudom, meddig van még szerződésem.

Persze, a riporter sem ma kezdte, egyből rákérdezett, mégis meddig szól a szerződése. Milliódolláros kérdés volt, ezúton is köszönjük!

Erről nem beszélhetek. Maradjunk annyiban, hogy a Trónok harca az életem része marad még egy darabig. 30 éves koromban talán vége lesz. Egy dolog biztos: ha már nem dolgozom a Trónok harcán, beletemetkezem egy filmes projektbe.

Kit most 28 éves, tehát két év múlva lesz harminc. Nem kell Sherlocknak lenni, hogy megfejtsük: A sorozat állítólag 7 évadot visz, évente jön ki egy évad, tehát… dobpergés…

Reméljük, Havas Jon egészen a sorozat végig velünk marad!

Így érezzük most magunkat!

Forrás:
GIHPY
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.