Egyéb kategória

3 kérdés, amit fel kell tennetek magatoknak, mielőtt szakítotok

Egy kapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek. De mikor van az a pont, mikor már tényleg nincs értelme folytatni? Honnan tudhatjuk azt, hogy mindent megtettünk a kapcsolatunkért? Csupán három kérdést kell feltenni magunknak, és kiderül!

vous - 2015.09.16.
3 kérdés, amit fel kell tennetek magatoknak, mielőtt szakítotok

A tanulmányok azt mutatják, hogy Amerikában a házasságok mindössze 38%-a boldog – írja a mindbodygreen.com. Adódik a kérdés, mi a jobb: egy boldogtalan házasságban élni, vagy feladni egy kapcsolatot valakivel, akit talán még most is szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a három kérdést, hogy dönteni tudj!

Egyeztettem már egy tanácsadóval, hogy segítsen nekem a lehető legjobb döntést meghozni?

Egy tanácsadó segítségével sokkal könnyebben átláthatjátok a helyzetet, segít a problémák kezelésében, olyan kérdéseket tesz fel, melyek alapján sokkal könnyebben hozzátok meg a döntéseteket. Persze az a legjobb, ha szakember segítségét kéritek, de egy igazán jó barát vagy az édesanyátok is lehet jó tanácsadó, ha igazán őszinték tudtok velük lenni.

Forrás:
pixabay.com

Már beszéltem az érzéseimről a páromnak anélkül, hogy őt hibáztatnám?

Legyetek képesek úgy beszélni az érzéseitekről, hogy közben nem vádoljátok vagy hibáztatjátok a párotokat! Hallgassátok meg őt is, ne szakítsátok félbe, próbáljátok meg kicsit őt is megérteni. Sokkal könnyebb, ha minden problémát még időben megbeszéltek, mint ha csak csendben elraktároznátok magatokban, mert annak általában nem lesz jó vége…

Mindent megtettem azért, hogy helyrehozzam a kapcsolatunkat?

Ne temetkezzetek abba, hogy a kapcsolatotok menthetetlen, amiért persze nem ti, hanem a párotok a felelős. Lépjetek túl a haragon, és gondolkozzatok el azon, ti megtettetek-e mindent azért, hogy jól működjön a kapcsolatotok.

Ha erre a három kérdésre igen a válasz, akkor mindent megtettetek, amit lehet, és sajnos felesleges tovább küzdeni. Ha viszont valamelyikre nem a válasz, akkor még harcoljatok egy kicsit! Ha igazán fontos számotokra a párotok, akkor megéri!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.