Egyéb kategória

3 kérdés, amit fel kell tennetek magatoknak, mielőtt szakítotok

Egy kapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek. De mikor van az a pont, mikor már tényleg nincs értelme folytatni? Honnan tudhatjuk azt, hogy mindent megtettünk a kapcsolatunkért? Csupán három kérdést kell feltenni magunknak, és kiderül!

vous - 2015.09.16.
3 kérdés, amit fel kell tennetek magatoknak, mielőtt szakítotok

A tanulmányok azt mutatják, hogy Amerikában a házasságok mindössze 38%-a boldog – írja a mindbodygreen.com. Adódik a kérdés, mi a jobb: egy boldogtalan házasságban élni, vagy feladni egy kapcsolatot valakivel, akit talán még most is szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a három kérdést, hogy dönteni tudj!

Egyeztettem már egy tanácsadóval, hogy segítsen nekem a lehető legjobb döntést meghozni?

Egy tanácsadó segítségével sokkal könnyebben átláthatjátok a helyzetet, segít a problémák kezelésében, olyan kérdéseket tesz fel, melyek alapján sokkal könnyebben hozzátok meg a döntéseteket. Persze az a legjobb, ha szakember segítségét kéritek, de egy igazán jó barát vagy az édesanyátok is lehet jó tanácsadó, ha igazán őszinték tudtok velük lenni.

Forrás:
pixabay.com

Már beszéltem az érzéseimről a páromnak anélkül, hogy őt hibáztatnám?

Legyetek képesek úgy beszélni az érzéseitekről, hogy közben nem vádoljátok vagy hibáztatjátok a párotokat! Hallgassátok meg őt is, ne szakítsátok félbe, próbáljátok meg kicsit őt is megérteni. Sokkal könnyebb, ha minden problémát még időben megbeszéltek, mint ha csak csendben elraktároznátok magatokban, mert annak általában nem lesz jó vége…

Mindent megtettem azért, hogy helyrehozzam a kapcsolatunkat?

Ne temetkezzetek abba, hogy a kapcsolatotok menthetetlen, amiért persze nem ti, hanem a párotok a felelős. Lépjetek túl a haragon, és gondolkozzatok el azon, ti megtettetek-e mindent azért, hogy jól működjön a kapcsolatotok.

Ha erre a három kérdésre igen a válasz, akkor mindent megtettetek, amit lehet, és sajnos felesleges tovább küzdeni. Ha viszont valamelyikre nem a válasz, akkor még harcoljatok egy kicsit! Ha igazán fontos számotokra a párotok, akkor megéri!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.