Egyéb kategória

Gyerek nélkül is anyának érzi magát a Szex és New York Samanthája

Nemrég az anyaságról beszélt Kim Cattrall. Hogy mi? Samanthának gyereke van? A sorozatbeli szerepéhez, a szexistennő-karakterhez nehezen tudnék elképzelni egy kisbabát, de mi a helyzet Kim Cattrall életével? Lemaradtunk valamiről?
vous - 2015.09.16.
Gyerek nélkül is anyának érzi magát a Szex és New York Samanthája

Kim szeretné, ha mindenki tudná: bár nem adott életet (még) gyermeknek, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne szülő. Egyből az ugrik be, hogy biztos kisállata van, de nem, sokkal jobbat mondott. A Szex és New York sztárja szülői szerepeiről beszélt a BBC-nek.

Biológiailag nem vagyok szülő, de mentorálok fiatal színészeket és színésznőket, és van egy unokaöcsém és egy unokahúgom, akikhez nagyon közel állok.

Forrás:
AFP

Tovább magyarázza, hogyan éli meg azt, hogy gyermektelen:

Manapság és az én koromban az anyaságot nem a név vagy a születési anyakönyvi kivonat határozza meg. Más úton is ki lehet fejezni az anyaságot, nagyon őszintén és erősen. Én is így teszek, és ez teljesen kielégít.

Az 59 éves színésznő persze arról is beszélt, miért jó szinglinek lenni:

Az óriási ágy kellős közepén alhatok, horkolhatok, pukizhatok gondolkodás nélkül. Ó, istenem, a szabadság!

Kim szavaiból úgy tűnik, megmarad a másodanyuci szerepében, és a közeljövőben nem tervez gyereket szülni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.