Egyéb kategória

A sikeres spanyol modell most még jobb! (x)

A SEAT sok újdonságot tartalmazó technológiai csomaggal dobja piacra az új Ibizát. Sokkal inkább, mint eddig bármikor, az új SEAT Ibizát tökéletesen a személyes stílusunkhoz és az egyéni igényeinkhez hangolhatjuk a színek, az opciók és a kiegészítők rendkívül széles palettájával.

vous - 2015.09.12.
A sikeres spanyol modell most még jobb! (x)

Az egyéni igényekre szabhatóság új szintje

Forrás:
SEAT

Az Ibiza változatos és színes, mint maga az élet! Az új színekkel és színcsomagokkal egyedire szabhatjuk autónkat: a Bismuth, mely a barna egy elegáns árnyalata éppúgy megtalálható köztük, mint a mély bíbor Velvet. A kínálatban helyet kapott egy intenzív vörös árnyalat, de emellett szürke, fehér, fekete és kék színek is szerepelnek, így mindenki megtalálhatja a saját kedvencét.

Az izgalmas dizájn színcsomagok kombinálhatóságának köszönhetően még inkább kihangsúlyozhatjuk az autó egyébként is összetéveszthetetlen karakterét. A karosszéria színe minden színcsomagban harmonizál az autó külső és belső részleteivel. Kívül a keréktárcsáknak, tükröknek és a hűtőrácsnak kölcsönözhető egyedi jelleg, a belső térben pedig a légbeömlő nyílások, ülések, ajtókárpit, kormány, sebességváltó gomb és a kézifék színét választhatjuk ki az ízlésünknek megfelelően.

Integrált navigáció és érintőképernyő

A legújabb generációs infotainment rendszerek integrált navigációs rendszerrel és érintőképernyős működéssel kerülnek az új Ibizába. Ezek a rendszerek képesek a DAB digitális rádióvételre illetve iPod készülékről vagy okostelefonról való zenelejátszásra az USB és Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően. Az igazán erőteljes hangzásról az Ibizában az új SEAT Sound System gondoskodik. Hat hangszóró, egy tíz literes basszus doboz a csomagtartóban, egy további erősítő és a menürendszer egyénre szabható megoldásainak sora gondoskodik a zeneszeretők kényeztetéséről.

A SEAT Full Link maximális összekapcsolhatóságot biztosít

Forrás:
SEAT

A SEAT Ibiza újdonsága a Full Link technológia, mely segítségével az okostelefonunk kijelzőjét megjeleníthetjük a Media System Plus rendszeren, illetve számos funkciót és alkalmazások sorát használhatjuk biztonságosan, miközben vezetünk.

Az új SEAT ConnectApp tökéletesen kihasználja a MirrorLink beintegrálását, szövegfelolvasó, hangfelismerő, gesztus- és mozdulatkövető funkciói pedig még könnyebbé teszik, hogy a figyelmünket mindig teljesen az útra összpontosítsuk.Az adatbiztonság teljes mértékben garantált.

Új biztonsági rendszerek

A vezetés közbeni elalvás még mindig sok súlyos balesetek okozója. Az új, az elalvás veszélyére figyelmeztető rendszer a SEAT Ibizában a kormányzási jellemzők alapján felismeri a vezető csökkenő koncentrációját, és időben figyelmeztet, hogy tartson szünetet!

Egy másik új biztonsági rendszer a másodlagos ütközésvédelem: baleset esetén automatikusan lelassítja a gépkocsit, hogy szétoszlassa a megmaradt mozgási energiát és csökkentse a másodlagos ütközések kockázatát.

Ezeken túl, az új SEAT Ibiza elől-hátul LED nappali menetvilágítással rendelkezik, aminek köszönhetően a gyalogosok és a járművek hamarabb észreveszik az autót, és a jobb látás révén nő a közlekedés biztonsága.

Tökéletesen illeszkedik minden életstílushoz

Forrás:
SEAT

Az új Ibiza még mindig három karosszéria változatban kapható, ötajtós, Ibiza SC Sport Coupé és Ibiza ST Sport Tourer formában. Már az alap, Referencia modell is meggyőző, ezen megtalálható minden fő kényelmi és biztonsági berendezés.

A Style változat esetében az alapfelszereltség tartalmazza a klímaberendezést és a színes érintőképernyőt, az Ibiza FR pedig már különleges „megszólalást” jelent a hangsúlyozott formatervezésével elől és hátul, illetve a saját könnyűfém felnikkel.

Sokkal inkább, mint eddig bármikor, az új SEAT Ibizát tökéletesen a személyes stílushoz és az egyéni igényekhez lehet hangolni, a színek, az opciók és a kiegészítők rendkívül széles palettájával.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.