Egyéb kategória

Bűbájosan sminkeli magát Elsává ez a kislány!

Amióta a Jégvarázs tarolt a mozikban, kislányok ezrei kezdtek Elsa-mintás tolltartót, füzetet, jelmezt kérni a szüleiktől. Az internetet elárasztották a sminkvideók, amelyekben csajok igyekeztek minél élethűbb Elsát varázsolni magukból, és ezek az átváltozások elképesztőek. DE!
vous - 2015.09.15.
Bűbájosan sminkeli magát Elsává ez a kislány!

Egyikük sem olyan menő, mint az a kislány, aki egyedül próbálja kisminkelni magát. Persze csupa maszatos lesz az arca, de nem lehet nem imádni.

Nincs nála szebb Elsa a világon, ugye?!

Persze az Elsa-smink nem csak a gyerekek kedvence. Sminkesünket, Kelemen Gabriellát is megihlette, és ilyen szép Jéghercegnőt varázsolt Nyaka Dóri stylistunkból:

Ha ti is szeretnétek elkészíteni ezt a sminket, kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.