Egyéb kategória

Két számot már most meghallgathattok Seal új albumáról

Seal novemberben ismét berobban a köztudatba, és a 2012-es Soul 2 albuma után az új, 7 albummal énekli be magát a világ szívébe, s mi másról szólnának a dalai, mint az örök és megunhatatlan szerelemről?
vous - 2015.09.13.
Két számot már most meghallgathattok Seal új albumáról

A Grammy-díjas énekes-dalszerző a nyolcadik stúdióalbumán Trevor Horn producerrel dolgozik együtt, akivel jól ismerik egymás, hiszen az 1991-es Seal albumot is együtt hozták össze.

A 7 tracklistája 11 dalból áll majd. Ebből az Every Time I’m With You és a Do You Ever már meghallgatható, de Seal javában dolgozik a videoklipeken is!

Több érdekes infót az albumról, illetve a dalokat itt találjátok!

Jó zenehallgatást!

Címkék: #klip #zene
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.