Egyéb kategória

Ha egy színért rajongtok idén ősszel, az legyen a burgundi!

Trendszínek jönnek, trendszínek mennek, de léteznek azok az árnyalatok, amelyekkel ősszel nehéz melléfogni. Az egyik a sötétkék, a másik – ki nem találjátok – a burgundi. Most az utóbbiról lesz szó.
vous - 2015.09.12.
Ha egy színért rajongtok idén ősszel, az legyen a burgundi!

Márpedig azért, mert amikor a 2015-ös ősz trendszíneiről kérdeztük Nyaka Dórát, a NORIE Team stylistját, elmondta, hogy a trendszínek ugyan tök jók, de nagyon keveseknek állnak jól. Ellenben a már említett burgundit szinte bárki viselheti.

„A burgundi nagy kedvenc évek óta. Idén pedig kiforrta magát, és a boltok polcain rengeteg ruhát, kiegészítőt, cipőt találunk ebben a csodás színben” – írja Facebook-oldalán Dóri, ahol azt is elárulja, a következő darabokat honnan szerezte be.

Forrás:
Nyaka Dóra

Ha tehát nem tetszenek az őszi alapdarabok feketében, akkor nyugodtan cseréljétek őket bordóra. Választhattok ilyen színben az ősz legtrendibb nadrágjából, de valószínűleg az idei ősz trendcipőit is megtaláljátok ilyen árnyalatban.

Köszönjük a tippeket, Dóri!

A NORIE Team stylistja, Nyaka Dóra

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Elvégeztem a főiskolát, majd miután fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. Főállásban 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A NORIE Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként. Legjobban az átalakításokat szeretem, mert ott érzem igazán, hogy segíthetek a nőknek megtalálni önmagukat.

Ajánlott cikkek