Egyéb kategória

Serena Williams új reklámja szívbe markolóan tökéletes

A sportolás régen még foglalkoztatott, mikor évekig úsztam. Aztán ez elhalt, kezdett elegem lenni a kidobósból tesiórákon. Mindig felmentett voltam. Viszont van egy név, egy nő, aki mellett ha akarnék, se tudnék elmenni. Ő pedig Serena Williams.

vous - 2015.09.12.
Serena Williams új reklámja szívbe markolóan tökéletes

A tenisz elit sport. Szerintem nincs olyan ember, aki ne tudná, ki az a Federer vagy Nadal. De a helyes pasikon túl ott van Serena Williams is, aki manapság a legismertebb és legfékezhetetlenebb teniszezőnő a történelemben. Egy új reklám pedig pont ezt emeli ki a lehető legjobb módon.

Az egyperces videóban Serena még gyerekként ad interjút, és bemutatja, milyen utat tett meg a teniszcsillag eddig. Wimbledon, CA, Compton. A legmeghatóbb pillanat az, amikor a riporter arról kérdezi Serenát kislányként, melyik teniszezőre akar igazán hasonlítani. A lány pedig széles mosollyal az arcán azt feleli:

Nos, én inkább azt szeretném, ha mások akarnának olyanok lenni, mint én!

Létezik ennél tökéletesebb válasz egy ilyen kérdésre? Persze hogy nem. A teniszklasszis Serena jelenleg a US Openen küzd, hogy megszerezze élete első Grand Slamjét. Ha megnyeri a US Opent, az idei szezon négy legnagyobb tornáját nyerné meg, amire a történelemben eddig csak kétszer volt példa: Margaret Court 1970-ben, Steffi Graf pedig 1988-ban ért el ilyen eredményt.

A 2015-ös szezonban vitathatatlan, hogy Serena a legjobb játékos, de ő sem jutott el küzdelmek nélkül erre a megugorhatatlannak tűnő szintre. 2006-ban depresszióban szenvedett, és egy hat hónapos kihagyást is a háta mögött tudhat.

Serena az élő példa arra, hogy mindig, mindenhonnan van kiút. És legyen az ő mércéje a tiétek is, amit meg kell ugranotok. Bármennyire is mélyen vagytok, próbáljátok összeszedni magatokat, és tekintsetek előre, soha ne hátra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.