Egyéb kategória

Mit vegyek fel ma? – Az örök kérdés

Álltok a tükör előtt, és egyszerűen nem tudjátok, Mit.Vegyetek.Fel. De tényleg, magatokra aggatjátok a fél szekrényt, és egyszerűen SEMMI nem áll jól. Szerintem a nők, ha késnek, akkor ezért késnek bárhonnan is, mert egy órát állnak a szekrény előtt, hogy dűlőre jussanak.
vous - 2015.09.14.
Mit vegyek fel ma? – Az örök kérdés

Nem olyan egyszerű dolog ám ezt eldönteni! Számít, milyen az idő, és a hangulatotok is. Én például, ha reggel úgy kelek, hogy úgy érzem, az éjjel gombóc nőtt a hasamba, ami megállás nélkül dagad, akkor nem veszek fel tapadós ruhát. Ja, és amit tegnap felvettetek, azt ma már nem veszitek fel, és amúgy SINCS EGYETLEN GÖNCÖTÖK SEM!

Forrás:
tumblr/a-beyhive-fan

Úgy szokott ez egyébként kezdődni, hogy gyanútlanul fésülködöm a tükör előtt, rajtam a találomra magamra vett ruhával, amikor észreveszek valamit, hogy nem jó: túlságosan kificcen a csípőm, a hasam nagy, a hajam borzasztó, és az a póló miatt van, naná hogy, és meglátom önmagam legrosszabb arcát, és puff: le kell venni a ruhát, mert ha nem, akkor pokol lesz a nap mindenkinek.

Forrás:
tumblr/winonaregan

A VOUS-lányok is bevallották, ők sincsenek ezzel másképp. Niki olyankor úgy érzi, egyszerűen semmi sem áll jól, és bánatában elmegy vásárolni még aznap. Nina pedig egyszerűen semmiben sem érzi jól magát olyankor:

Valahogy semmi nem passzol, a végén már nem is a ruhákkal, hanem magammal van bajom.

Ebben mélységesen együtt tudok érezni, mert én sem vagyok vele másképp, és Nóri is helyesel, hozzátette, ez nála gyakran már öltözködés előtt így van. Erős a gyanúm, hogy ennek a reggeli női hisztinek valamilyen bal lábas kelés lehet az oka, tényleg úgy jön, mint a szélvész, esélyünk sincs rá felkészülni. Megoldani meg mindenki próbálja a maga módján.

Kitti például egyszerűen túllép rajta:

Melltartóban rohangálok a házban, aztán elegem lesz, és felveszem, amit találok.

Bölcs döntés, én nem tudok ilyen könnyen átlépni ezen, továbbra is keresek valamilyen köztes megoldást. Többnyire a MENTŐRUHÁHOZ nyúlok, ami még a legrosszabb napjaimon is képes egész embert varázsolni belőlem. A lányoknak sem ismeretlen a dolog, Emőke bevált szettje a fehér trikó farmerrel, Nórinak is van ilyenje, de a sors fura fintora, hogy mikor szükség van rá, akkor a szennyesben van. Nina a nyári ruhájára esküszik, de ugye egyre hidegebb lesz, hogy akkor mi lesz…?

Világvége.

Na jó, nem, hozok nektek pár tippet, hogy átlendüljetek a reggeli mélyponton:

  • Legyen legalább két mentőruhátok.
  • Válasszatok vidám színeket.
  • Előző este tartsatok egy próbát, és amiben igazán tetszettetek magatoknak, fotózzátok le, ezzel emlékeztetitek magatokat, hogy ebben a ruhában igenis jól éreztétek magatokat, reggelig meg nem változott rajtatok semmi, ugyebár (kivéve, ha gombóc nő a hasamban)?
  • Tartsatok szünetet, ugráljatok zenére, igyatok egy kávét, utána térjetek vissza a szekrényhez újra.

Amúgy meg, higgyétek el, mind ilyenek vagytok minden reggel:

Forrás:
tumblr/weheartit
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.