Egyéb kategória

Mit vegyek fel ma? – Az örök kérdés

Álltok a tükör előtt, és egyszerűen nem tudjátok, Mit.Vegyetek.Fel. De tényleg, magatokra aggatjátok a fél szekrényt, és egyszerűen SEMMI nem áll jól. Szerintem a nők, ha késnek, akkor ezért késnek bárhonnan is, mert egy órát állnak a szekrény előtt, hogy dűlőre jussanak.
vous - 2015.09.14.
Mit vegyek fel ma? – Az örök kérdés

Nem olyan egyszerű dolog ám ezt eldönteni! Számít, milyen az idő, és a hangulatotok is. Én például, ha reggel úgy kelek, hogy úgy érzem, az éjjel gombóc nőtt a hasamba, ami megállás nélkül dagad, akkor nem veszek fel tapadós ruhát. Ja, és amit tegnap felvettetek, azt ma már nem veszitek fel, és amúgy SINCS EGYETLEN GÖNCÖTÖK SEM!

Forrás:
tumblr/a-beyhive-fan

Úgy szokott ez egyébként kezdődni, hogy gyanútlanul fésülködöm a tükör előtt, rajtam a találomra magamra vett ruhával, amikor észreveszek valamit, hogy nem jó: túlságosan kificcen a csípőm, a hasam nagy, a hajam borzasztó, és az a póló miatt van, naná hogy, és meglátom önmagam legrosszabb arcát, és puff: le kell venni a ruhát, mert ha nem, akkor pokol lesz a nap mindenkinek.

Forrás:
tumblr/winonaregan

A VOUS-lányok is bevallották, ők sincsenek ezzel másképp. Niki olyankor úgy érzi, egyszerűen semmi sem áll jól, és bánatában elmegy vásárolni még aznap. Nina pedig egyszerűen semmiben sem érzi jól magát olyankor:

Valahogy semmi nem passzol, a végén már nem is a ruhákkal, hanem magammal van bajom.

Ebben mélységesen együtt tudok érezni, mert én sem vagyok vele másképp, és Nóri is helyesel, hozzátette, ez nála gyakran már öltözködés előtt így van. Erős a gyanúm, hogy ennek a reggeli női hisztinek valamilyen bal lábas kelés lehet az oka, tényleg úgy jön, mint a szélvész, esélyünk sincs rá felkészülni. Megoldani meg mindenki próbálja a maga módján.

Kitti például egyszerűen túllép rajta:

Melltartóban rohangálok a házban, aztán elegem lesz, és felveszem, amit találok.

Bölcs döntés, én nem tudok ilyen könnyen átlépni ezen, továbbra is keresek valamilyen köztes megoldást. Többnyire a MENTŐRUHÁHOZ nyúlok, ami még a legrosszabb napjaimon is képes egész embert varázsolni belőlem. A lányoknak sem ismeretlen a dolog, Emőke bevált szettje a fehér trikó farmerrel, Nórinak is van ilyenje, de a sors fura fintora, hogy mikor szükség van rá, akkor a szennyesben van. Nina a nyári ruhájára esküszik, de ugye egyre hidegebb lesz, hogy akkor mi lesz…?

Világvége.

Na jó, nem, hozok nektek pár tippet, hogy átlendüljetek a reggeli mélyponton:

  • Legyen legalább két mentőruhátok.
  • Válasszatok vidám színeket.
  • Előző este tartsatok egy próbát, és amiben igazán tetszettetek magatoknak, fotózzátok le, ezzel emlékeztetitek magatokat, hogy ebben a ruhában igenis jól éreztétek magatokat, reggelig meg nem változott rajtatok semmi, ugyebár (kivéve, ha gombóc nő a hasamban)?
  • Tartsatok szünetet, ugráljatok zenére, igyatok egy kávét, utána térjetek vissza a szekrényhez újra.

Amúgy meg, higgyétek el, mind ilyenek vagytok minden reggel:

Forrás:
tumblr/weheartit
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.