Egyéb kategória

Erre a 6 ruhadarabra lesz szükségetek ősszel!

Hiába szeretünk divatosan öltözni, követni az aktuális trendeket, sajnos sokszor nem merünk megvenni szezonális dolgokat, gondolván, hogy jövőre úgysem lesz már divat. A NORIE Team stylistja segítségével most megtudhatjátok, melyek azok az alapdarabok, amikre mégis megéri pénzt áldozni!

vous - 2015.09.11.
Erre a 6 ruhadarabra lesz szükségetek ősszel!

Azt már tudjuk, hogy milyen cipellőket kell beszereznünk idén, vagy hogy melyik nadrág lesz a divat ősszel. Sőt, már azt is megtudhattuk, melyik az a 33 ruhadarab, amivel kihúzhatjuk tavaszig. De mi a helyzet a szezonális darabokkal? Nyaka Dóri, a NORIE Team stylistja mutatott nekünk néhány alapdarabot, amit érdemes idén beszerezni, ráadásul attól sem kell félni, hogy jövőre kimennek a divatból!

Kalap

Dóri számára a kalap az örök nőiesség szimbóluma, és az sem titok, hogy mennyire imádja őket. Fontos tudni, hogy a kalap hol eleganciát, hol bohémságot áraszt magából, ez természetesen mindig a fazontól és a hozzá kiválasztott ruha stílusától is függ. Ha kíváncsiak vagytok, milyen kalapokkal lehettek ti a legstílusosabbak idén ősszel, akkor ide kattintva megtudhatjátok!

Kalap: H&M

Kalap: H&M
Forrás:
Nyaka Dóri

Kabát

A bőrkabát szerencsére egy olyan ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból. Minden évben megtalálhatjuk a boltok polcain, maximum a fazon és a varrás változik. Idén a motorosdzsekik hódítanak, viseljétek ti is bátran!

Bőrdzseki: H&M

Bőrdzseki: H&M
Forrás:
Nyaka Dóri

Fűzős bokacipő

A bőrdzsekihez hasonlóan a fűzős cipők is klasszikus, nőies darabok, így minden évben visszaköszönnek a boltokban. Ha ez a fazon nincs az öt alapcipőtök között, akkor ideje beszerezni!

Fűzős bokacipő: H&M

Fűzős bokacipő: H&M
Forrás:
Nyaka Dóri

Poncsó

Dóri évek óta visel poncsót, őt ebben nem befolyásolja a divat változása. Mivel ez egy klasszikus darab, így bátran viselhetitek színházba, de akár sima hétköznapokon is.

Fekete poncsó: F&F

Fekete poncsó: F&F
Forrás:
Nyaka Dóri

Kesztyű

A kesztyű mindig szuperül feldob egy-egy őszi szettet, arról nem beszélve, hogy a kezünk sem fázik benne a hidegebb reggeleken. Mindenféle stílusút megtalálhattok, a szegecsestől kezdve a finomabb, nőiesebb darabokig.

Kesztyű: C&A

Kesztyű: C&A
Forrás:
Nyaka Dóri

Mellény

Már két éve töretlenül hódítanak a szőrös mellények, és úgy tűnik, még jövőre is láthatóak lesznek. Ha eddig nem mertétek, idén nyugodtan vállaljátok be, de siessetek, mert minden szezonban pillanatok alatt elkapkodják őket!

Mellény: H&M

Mellény: H&M
Forrás:
Nyaka Dóri

.

Köszönjük a tippeket, Dóri! Kezdődhet is a vásárlás!

A NORIE Team stylistja, Nyaka Dóri

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Elvégeztem a főiskolát, majd miután fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. Főállásban 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A NORIE Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként. Legjobban az átalakításokat szeretem, mert ott érzem igazán, hogy segíthetek a nőknek megtalálni önmagukat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.