Egyéb kategória

A 4 kedvenc átalakulásunk a zeneiparban

Mind a hazai, mind a nemzetközi palettán akad olyan előadó, aki régen teljesen más stílust képviselt, sőt akad olyan is, akiről nem is gondoltuk volna, hogy valaha köze volt a zenéhez.
vous - 2015.09.09.
A 4 kedvenc átalakulásunk a zeneiparban

Ma reggel, úton az irodába elgondolkoztam azon, hogy régen mennyi furcsa zene volt, és hogy van olyan zenész, aki nagyon ügyesen kinőtte ezt a tingli-tangli korszakot. Kapásból két magyar előadó is eszembe jutott. Az átalakulás megdöbbentő!

SP – Éder Krisztián

Emlékeztek még SP első klipjeire? Bennem még élénken élnek, akkoriban nagyon felkapott volt, szerettük, bár így visszatekintve kicsit bénácska. Az utóbbi időben viszont csak mint fotós él a köztudatban. Mit gondoltok, jól tette, hogy visszavonult a zeneiparból?

Fluorid – Fluor, Karácson Tamás

Biztosan a Mizu című sláger ugrik be először. Én azonban még annál is régebbre megyek vissza, amikor még csak egy bizonyos réteg tudta, ki is az a Fluorid. Nézzétek meg a klipet, és örüljünk együtt a Wellhellónak!

Ugorjunk át a tengerentúlra, ott is vannak érdekességek!

Marky Mark – Mark Wahlberg

Gondoltátok volna, hogy egy örökzöld sláger a sármos színész nevéhez fűződik? A Good Vibrations című szám még ma is felcsendül egy-egy buliban. Mark egyébként közismert rapper volt, mielőtt híres színész lett.

Macaulay Culkin – The Pizza Underground

Cuki kissrácból zűrös kamasz, majd még zűrösebb felnőtt lett. Sokszor keltették már halálhírét is. Nemrégiben azonban zenekart alapított, The Pizza Underground néven, és Velvet Undergorund-dalokat adnak elő. Nem vicc, nézzétek, hallgassátok!

Kihagytam valakit? Írjátok meg!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.