Egyéb kategória

A VOUS-lányok elárulták, mik voltak életük legfurcsább bókjai

Egy üveg jegestea vagy bor is elég ahhoz, hogy megkapjuk életünk legfurcsább bókját. Ma reggel én is beleszaladtam egy ilyenbe a villamosmegállóban, ami arra ösztönzött, hogy körbekérdezzem a VOUS-lányokat, melyik volt a legbizarrabb bók, amit valaha kaptak.

vous - 2015.09.09.
A VOUS-lányok elárulták, mik voltak életük legfurcsább bókjai

Egy átlagos szerda reggelnek indult, nem gondoltam, hogy a villamosmegállóban töltött perceimről fogok nektek sztorizni. Szokás szerint ittam a reggeli jegesteámat, tudjátok, azt a fajtát, amelyik üvegének különösen nagy a szája. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a palack egész száját bekapom – nem ér röhögni! –, mikor iszom. Bizony, volt olyan a közelemben, akit ez zavart:

Légyszi, ne kapd már be az egész üveget, mikor iszol, mert nem tudok máshova koncentrálni!

Nem szokott elállni a szavam a beszólásoktól, mindig van rájuk válaszom, azonban erre nem tudtam, mit mondjak. Fel sem fogtam, mi hangzott el. Így kínomban mosolyogtam. Szerencsére az úriember nem vette biztatásnak, és a mondat végén tovább is állt. Valószínű, nem bírt tovább nézni.

Jöjjenek a VOUS-lányok legfurcsább bókjai

Andi egyszer egy ilyenbe futott bele:

Megcsókoljalak? Nagyon nézed a szám, tudom, hogy akarod! (Szájról olvasok, ugye…)

Sophie régi munkahelyén kapta legfurább bókját:

Hiányozni fogsz, mert TÖK JÓ AZ ORGÁNUMOD.

Solyát is italozás közben érte a bók. A boros üvegben benne volt a dugó, és olyan lendülettel itta az utolsó kortyot, hogy a dugó visszapattant a helyére. Ekkor elhangzott a nagy kérdés:

Hozzám jössz feleségül?

Nagyon kíváncsi vagyok a ti legfurcsább bókjaitokra is, írjátok meg!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.