Egyéb kategória

Az 5 legidegesítőbb szó, amit veszekedés közben mondhattok

Minden veszekedésben előfordul pár olyan szó, ami valahogy különösen idegesítő. Amitől egyszerűn csak még feljebb megy bennetek a pumpa. Ezeket a látszólag ártalmatlan szavakat biztosan ti is ismeritek, sőt lefogadom, hogy használjátok is őket.
vous - 2015.09.08.
Az 5 legidegesítőbb szó, amit veszekedés közben mondhattok

Sokszor egyetlen szó is elég ahhoz, hogy teljesen felhúzzuk magunkat, főleg akkor, ha már amúgy is vitatkozunk valamin. Most összegyűjtöttem nektek a legidegesítőbbeket!

Semmi

A „semmi” a veszekedés kapuja. Gondolom, ismerős a szitu, mikor a pasitok megkérdezi, mi a baj, és ti azt válaszoljátok, hogy semmi – ami nyilván kamu, persze, hogy baj van. Szóval ez valójában azt jelenti, hogy „baj van, és tudnod kéne, hogy mi az”.

Komolyan?

Ez még a legnyugodtabb embert is ki tudja hozni a sodrából. Nyilván komolyan mondja. Ha egy nő ezt kérdezi, akkor itt az utolsó esély arra, hogy megváltoztasd, amit az előbb mondtál, különben nagyon nagy baj lesz.

Mindegy

Forrás:
pixabay.com

Ez tipikus, szinte mindenki használja, nem? Ezt azért szörnyű hallani, mert miután vitapartnered kiteregette az érzéseit és a véleményét, ti egyetlen érdektelen szóval reagáltok az egészre. Ha ezzel a szóval akarjátok lezárni a vitát, inkább gondoljátok át még egyszer! Maximum időlegesen „oldja meg” a problémát, de hosszú távon csak olaj a tűzre.

Nyugi

Mi az, hogy nyugodjak le? Nem tudok lenyugodni! Sőt, ettől a szótól csak még idegesebb leszek. Ti is így vagytok ezzel?

A jó nyilván sosem jó. Ez gyakorlatilag egy kamu beleegyezés. Nagyon idegesítő, mivel látszólag áldásotokat adtátok valamire, amiről mindketten tudjátok, hogy nem így van. És az a hangsúly, amivel ezt lehet mondani…

Ti milyen szavakat írnátok még fel a „listára”?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.