Egyéb kategória

Ruhája miatt küldték haza a lányt az iskolából – érthetetlen!

Emlékeztek még a crop topok nagyanyjára, tinikorunk hasvillantós topjaira, amikben tilos volt iskolába menni? Csak otthon, csak hétvégén viseltünk, mert az iskolába nem valók. Nem is. Egy amerikai tinilányt haza is küldtek a gimiből, mert úgy gondolták, nem megfelelő az öltözete. Ezt figyeljétek:
vous - 2015.09.06.
Ruhája miatt küldték haza a lányt az iskolából – érthetetlen!

Nemrégiben Erica Alyse Edgerly egy posztot tett közzé húgáról, Macyről, amiben leírja, mennyire felháborítja a húgával történt eset. Macyt ugyanis hazaküldték az iskolából, mert „nem megfelelő” volt az öltözete. Most biztosan a crop topra gondoltok. Meg fogtok lepődni, ha megmutatom, hogyan volt felöltözve a lány, íme:

Forrás:
http://hellogiggles.com

Macy nővére a következőket írta a képhez:

Ma a húgomat hazaküldték az iskolából, ez a ruha volt rajta. Sajnálom, de ki kell állnom a családomért és azokért a nőkért, akiket nap mint nap megítélnek a testük és az öltözetük miatt.

Erica az egész rendszert bírálja, és az iskolát vonja felelősségre. Úgy érzi, megszégyenítették a húgát:

Az emberek csodálkoznak, hogy egy nő miért nem magabiztos, hogy miért nem szereti a testét… Éppen ezért, amit mondtam. A ruha nem megfelelő, ha éppen teljesen fel vagy öltözve, de még akkor sem, ha éppen az egész tested eltakarja, vagy ilyesmi. Mi lenne, ha a megszégyenítés helyett azt tanítanák az iskolában, hogy a 15–18 éves fiúk ne degradálják már csak a szemükkel a lányokat?! E viselkedés miatt része a kultúránknak a nemi erőszak.

A poszt pillanatok alatt hatalmas figyelmet kapott, és pár perc után már több mint 80 ezren osztották meg. Erica szerint egyáltalán nem volt gond a ruhával:

Szóval, az a lényeg, hogy a lányok nem járhatnak kényelmes és olyan ruhákban iskolába, amik ELTAKARNAK MINDENT, mert az iskola fél, hogy a fiúk nem lesznek képesek türtőztetni magukat. Talán ez nagyobb probléma, mint hogy milyen ruha van a lányokon.

Természetes rengeteg komment érkezett a képhez, és senki nem érti, mi a baj Macy ruhájával. Őszintén szólva én sem értem. Esetleg a cicanadrág nem tetszett az iskolának?

Ti mit gondoltok? Mi lehetett a baj a ruhával?

Címkék: #iskola #ruha
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.