Egyéb kategória

Megható üzenetet hagytak a diákok egy iskola vécéjében

Fiatal lányok bizonyították be, hogy igenis mindenki úgy jó, ahogy van! Egy amerikai iskolában szívhez szóló dolgot tettek olyan kislányok, akiktől úgy tűnik, sokat tanulhatnánk. Nézzétek csak!

vous - 2015.09.04.
Megható üzenetet hagytak a diákok egy iskola vécéjében

A középiskolai évek arról szólnak, hogy vannak a szép lányok, akik semmibe veszik, sőt, megalázzák a kevésbé szép lányokat – legalábbis ezt hisszük. De egy kansasi középiskola tanulói bebizonyították, nincs ez mindig így.

Forrás:
Facebook/Trinity Academy

A Trinity középiskola végzős diákjai nem utálkoztak, csúfolódtak. Szimplán összefogtak és valami egészen aranyosat tettek. A tizenéves kamaszok papírral ragasztották le a lánymosdók tükreit, s mindezt azért, mert hisznek abban, hogy a szépség és a fontos dolgok nem a tükörben rejlenek. A papírborítást pedig olyan üzenetekkel árasztották el, amit bizony mindenki szívesen olvasna.

Az emberek olyanok, mint az Oreo – a legjobb rész belül van.

– írja az egyik tanuló, míg a másik egy F. Scott Fitzgerald műből idézett:

Forrás:
Facebook/Trinity Academy

Gyönyörű volt, de nem úgy, mint azok a magazinban szereplő lányok. Gyönyörű volt amiatt, ahogyan gondolkodott.

Forrás:
Facebook/Trinity Academy

Habár a diákok tisztában vannak azzal, hogy a papírok valamikor lekerülnek, mégis nagy reményeket fűznek a kezdeményezésükhöz.

Nagyon remélem, hogy az emberek látni fogják és látják azt is, hogy vannak lányok, akik egymást biztatják, hogy önmaguk legyenek.

nyilatkozta Jordan Melugin, az egyik végzős diák.

Ajánlott cikkek